Gość
wie ktoś co oznacza skrót +jmj pisany np w listach? Z góry dziękuję za odpowiedź
+ Jezus Maryja Józef
Bardzo lubię tego skrótu używać
hahahahaha moja Kochana, koleżanka tzn Siostra tzn Siostra Postulantka hahahahah
ma takie skróty od swoich imion i nigdy nie wiem o którym skrócie myśli jak tak pisze hahahah
nawet w dzienniczku s. Faustyny Lednickim, ten skrót jest wytłumaczony na pierwszej stronie
a skoro mowa o Lednicy to juz niedługo
JMJ tak fakt w jest w Dzienniczku - Jezus Maryja Józef. podoba mi się ten skrót
Gość
Też go nie znałam, dopóki nie zaczęłam czytać 'Dzienniczka'
Gość
żeby nie zakładać nowego wątku... mam jeszcze pytanie. co sądzić o stronie: www.duchprawdy.com ?
czy jest katolicka i można ją czytać, czy raczej nie?
zaniepokoił mnie ten cały prorok Adam...
Gość
Objawienia prywatne to jest zjawisko na szeroką skalę w internecie... Wg mnie prawdziwi mistycy żyją w cieniu i skromnie, a nie okrzykują siebie publicznie ,,prorokami".
A czytać zawsze można wszystko, ale czy to jest katolickie? Wątpię. A w każdym razie myślę, że jest wiele wiarygodniejszych stron w sieci dotyczących wiary
Gość
http://www.vismaya-maitreya.pl/index.html to także nie jest katolickie, prawda?
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
w menu zobaczyłam kundalini, potem miecz prawdy i świat energii... nie muszę zaglądać dalej żeby wiedzieć, że to z religią katolicką nie ma nic wspólnego ;-)
Taka ogólna myśl: nie wszystko, co ma Jezusa w nazwie, jest katolickie...
EDIT: albo ogólnie nie wszystko, co ma Jezusa w nazwie, jest dobre i potrzebne
Ostatnio edytowany przez Hebronka (2013-05-24 06:33:17)
Gość
też mnie to odrzuciło, ale mają tam życiorysy niektórych świętych, o których w internecie jest mało informacji...
zakladka modlitwy, modlitwy o pokój i zdjecie tzw. pacyfki
czyli nie "nasze"
ale zapewne jest wiele innych punktów które wskazują, że to nie 'nasze' jednak Kamcia w swym zabieganiu nie ma czasu aby teraz szukac wszystkie za i przeciw