Florystka
Też bym chciała,ale moje listy bywają dołujące
Gość
nie przejmuj się warto się poznać
Użytkownik
bławatek to ślij na maila
Boża owieczka wysłałem ci maila
karmolcia i kamcia hahaha
ach te pomyłki
Użytkownik
jakby ktoś chciał do mnie napisać poza kamciosz(em) to piszcie na priv, podam wam adres... bo ja zawsze mam problem z zaczęciem korespondencji, odpisać już łatwo, a pierwszy raz to nie wiem, co wymyślić
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
Nie wiem, czy listy to będzie ożywienie Furty, skoro wszyscy zaczną pisać prywatnie a nie na forum.. ;-)
... ale gratuluję inicjatywy, naprawdę miła choć nieco archaiczna forma poznania się, kto wie, czy te listy nie będą początkiem pięknych przyjaźni! :-) Też pisałam kiedyś listy z ludźmi z końskiego forum, ale potem to się niestety rozmyło, bo kontakt internetowy, gg, fejs... ale fakt, kontakt, choć nie listowny, mamy do dziś!
Użytkownik
listy mają jakiś swój urok, którego nie da się zastąpić żadną inną formą, ja osobiście je uwielbiam... ale myślę, że nie spowodują wymarcia aktywności na forum bo biorąc pod uwagę funkcjonowanie naszej poczty polskiej, na odpowiedź trzeba będzie dłuuuugo czekać i gdyby nasz kontakt miał się tylko do tego ograniczyć, to mogłoby być ciężko
Gość
a tak przy okazji przyznawać się mi tu szybciutko, kto jest z Wrocławia lub okolic? Lub kto tam mieszka? Od października najprawdopodobniej się tam przeprowadzę (jeśli się dostanę na studia i Pan Bóg czegoś dziwnego nie wymyśli ) więc miło by było poznać kogoś stąd
Użytkownik
jest gdzieś taki wątek, gdzie to się już ujawniało, chyba tam, gdzie było o wspólnym spotkaniu ale w ramach przypomnienia ja jestem aktualnie z Wrocławia, więc prawdopodobnie nasze spotkanie na Lednicy było pierwszym ale nie ostatnim
Użytkownik
hej karmolcia ty dawałaś mi swópj adres bo nie pamiętam ?
zgadzam się z siostrzyczką- nic tego nie zastąpi
jeśli kto chce ja mogę też mazać na kartce:)
Użytkownik
Ela G to wyślij na maila adres
Komu?
Użytkownik
mój heh
Florystka
A takie małe pytanko
O czym będziemy pisać i kto do kogo,grafik jakiś się skrobnie czy jak?
Bo na razie to wiemy ze są chętni i co dalej?
Użytkownik
no i piszemy sb nawzajme