Wychodząc Wam naprzeciw ... kilka osób chciało pomagać przy gg z nieba.
Dlatego postanowiłyśmy z Marzenak, że udostępnimy Wam taką możliwość.
Na razie zrobimy listę na 2 tygodnie. Potrzebujemy co najmniej 7 osób.
Każda osoba w jeden dzień tygodnia będzie pisać fragment z Pisma i cytat świętego.
I tak np. Kamciosz w poniedziałki, Karmolcia we wtorki itd.... rozumiecie nasza starą kamcie?
Więc jeśli ktoś jest chętny piszcie
Poniedziałek - Shikani
Wtorek- kamciosz95
Środa- karmolcia
Czwartek- siostrzyczka
Piątek-
Sobota- Honorat
Niedziela- Hebronka
Ostatnio edytowany przez kamcia (2013-07-13 11:42:53)
piątek mogę?
Użytkownik
ale to chodzi o ten przyszły tydzień i jeszcze następny?? bo ja za półtorej tygodnia wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do neta...
to napisz kiedy lub do kiedy możesz
Użytkownik
ja mogłabym wziąć jakikolwiek dzień między poniedziałkiem a czwartkiem, tyle że najpóźniej do 12 lipca... przynajmniej narazie, bo wiadomo ten czas wakacyjny jest taki porozrywany różnymi akcjami
możesz wziąć jutro i 11 ? tj czwartek
Użytkownik
ok, mogę, to jak najbardziej mi pasuje to napisz mi na pw numery ludzi, którym mam wysyłać
ustaliłyśmy z Marzenak, żeby byłą ochrona danych itd. osoby odpowiedzialne za gg w danym dniu będą pisać do mnie na gg lub w wiadomosci na facebookowej furcie, a ja będę rozsyłac do wszystkich i umieszczac na fb
Dane osobowe glownie obejmuja Furte na fejsie,mysle ze jesli chodzi o przesylanie na gg to osoba,ktora podjela sie w danym dniu spokojnie moze wyslac.Wiekszosc i tak wymienila sie numerami
Co o tym myslicie?
nie wiem czy jest sens robic zamieszanie i co 2 tygodnie rozsylac numery gg do innych osób
ja spokojnie moge wysylac ale jak chcecie
proszę jak coś konkretnego ustalicie napiszcie mi na PW co i jak i skąd dokąd. dziękuje.
Elu i nie tylko, dotyczy każdego hahahah Jeśli Ty masz "dyżur" w piątek to wybierasz werset z Pisma i cytat świętego, wysyłasz je do mnie na gg 28860759 lub fb na stronę furty w wiadomości prywatnej.
Wtedy ja odczytuje i umieszczam na FB oraz przesyłam wszystkim, którzy wcześniej się zgłosili, że chcą otrzymywać, na gg
troszkę bez sensu ale dobra. bo myślałam że jak ktoś ma dyżur to wysyła owym os na gg sam.
Ela G. napisał:
troszkę bez sensu ale dobra. bo myślałam że jak ktoś ma dyżur to wysyła owym os na gg sam.
nie wiadomo czy akcja się przyjmie, jeśli nie, bezsensem jest wysyłanie osobie pełniącej dyżur numerów gg każdej osoby chcącej otrzymywać gadu z nieba, a osób pełniących dyżur nie jest jedna, tylko będzie więcej. patrząc na wcześniejsze chęci pomocy ze strony chociażby Terestynki, Karmolci, kamciosza czy Honorata
Użytkownik
chyba ciężko tu mówić o ochronie danych osobowych, skoro większość z nas ma numery gg wyświetlone przy swoich profilach, to, że kamcia przesłałaby te numery osobie aktualnie pełniącej dyżur, to tylko kwestia wygody, żeby nie przeszukiwać wątków i nie sprawdzać kto chciał dostawać, a kto nie i jakie te osoby mają numery... ale ok, może być i tak, w sumie nie widzę w tym większej różnicy
ja mogę pomóc. Do 14 lipca będę miał dostęp do internetu, więc niech Kamcia sama wybierze mi dzień
Honorat już jest - sobota
a Siostrzyczce dziękujemy za dzisiejsze słowo
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
I akcja dotyczy tylko gg, nie fejsa, tak ? ;-)