Wychodz±c Wam naprzeciw ... kilka osób chcia³o pomagaæ przy gg z nieba.
Dlatego postanowi³y¶my z Marzenak, ¿e udostêpnimy Wam tak± mo¿liwo¶æ.
Na razie zrobimy listê na 2 tygodnie. Potrzebujemy co najmniej 7 osób.
Ka¿da osoba w jeden dzieñ tygodnia bêdzie pisaæ fragment z Pisma i cytat ¶wiêtego.
I tak np. Kamciosz w poniedzia³ki, Karmolcia we wtorki itd.... rozumiecie nasza star± kamcie?
Wiêc je¶li kto¶ jest chêtny piszcie
Poniedzia³ek - Shikani
Wtorek- kamciosz95
¦roda- karmolcia
Czwartek- siostrzyczka
Pi±tek-
Sobota- Honorat
Niedziela- Hebronka
Ostatnio edytowany przez kamcia (2013-07-13 11:42:53)
pi±tek mogê?
Użytkownik
ale to chodzi o ten przysz³y tydzieñ i jeszcze nastêpny?? bo ja za pó³torej tygodnia wyje¿d¿am i nie bêdê mia³a dostêpu do neta...
to napisz kiedy lub do kiedy mo¿esz
Użytkownik
ja mog³abym wzi±æ jakikolwiek dzieñ miêdzy poniedzia³kiem a czwartkiem, tyle ¿e najpó¼niej do 12 lipca... przynajmniej narazie, bo wiadomo ten czas wakacyjny jest taki porozrywany ró¿nymi akcjami
mo¿esz wzi±æ jutro i 11 ? tj czwartek
Użytkownik
ok, mogê, to jak najbardziej mi pasuje to napisz mi na pw numery ludzi, którym mam wysy³aæ
ustali³y¶my z Marzenak, ¿eby by³± ochrona danych itd. osoby odpowiedzialne za gg w danym dniu bêd± pisaæ do mnie na gg lub w wiadomosci na facebookowej furcie, a ja bêdê rozsy³ac do wszystkich i umieszczac na fb
Dane osobowe glownie obejmuja Furte na fejsie,mysle ze jesli chodzi o przesylanie na gg to osoba,ktora podjela sie w danym dniu spokojnie moze wyslac.Wiekszosc i tak wymienila sie numerami
Co o tym myslicie?
nie wiem czy jest sens robic zamieszanie i co 2 tygodnie rozsylac numery gg do innych osób
ja spokojnie moge wysylac ale jak chcecie
proszê jak co¶ konkretnego ustalicie napiszcie mi na PW co i jak i sk±d dok±d. dziêkuje.
Elu i nie tylko, dotyczy ka¿dego hahahah Je¶li Ty masz "dy¿ur" w pi±tek to wybierasz werset z Pisma i cytat ¶wiêtego, wysy³asz je do mnie na gg 28860759 lub fb na stronê furty w wiadomo¶ci prywatnej.
Wtedy ja odczytuje i umieszczam na FB oraz przesy³am wszystkim, którzy wcze¶niej siê zg³osili, ¿e chc± otrzymywaæ, na gg
troszkê bez sensu ale dobra. bo my¶la³am ¿e jak kto¶ ma dy¿ur to wysy³a owym os na gg sam.
Ela G. napisał:
troszkê bez sensu ale dobra. bo my¶la³am ¿e jak kto¶ ma dy¿ur to wysy³a owym os na gg sam.
nie wiadomo czy akcja siê przyjmie, je¶li nie, bezsensem jest wysy³anie osobie pe³ni±cej dy¿ur numerów gg ka¿dej osoby chc±cej otrzymywaæ gadu z nieba, a osób pe³ni±cych dy¿ur nie jest jedna, tylko bêdzie wiêcej. patrz±c na wcze¶niejsze chêci pomocy ze strony chocia¿by Terestynki, Karmolci, kamciosza czy Honorata
Użytkownik
chyba ciê¿ko tu mówiæ o ochronie danych osobowych, skoro wiêkszo¶æ z nas ma numery gg wy¶wietlone przy swoich profilach, to, ¿e kamcia przes³a³aby te numery osobie aktualnie pe³ni±cej dy¿ur, to tylko kwestia wygody, ¿eby nie przeszukiwaæ w±tków i nie sprawdzaæ kto chcia³ dostawaæ, a kto nie i jakie te osoby maj± numery... ale ok, mo¿e byæ i tak, w sumie nie widzê w tym wiêkszej ró¿nicy
ja mogê pomóc. Do 14 lipca bêdê mia³ dostêp do internetu, wiêc niech Kamcia sama wybierze mi dzieñ
Honorat ju¿ jest - sobota
a Siostrzyczce dziêkujemy za dzisiejsze s³owo
Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
I akcja dotyczy tylko gg, nie fejsa, tak ? ;-)