Użytkownik
Na początku myślałam, że rejestrując się na tym forum odnajdę swoją drogę. Teraz szczerze powiedziawszy nie jestem tego pewna.
Bóg jest moją małą obsesją i może dlatego tu jestem, by rozmawiać i odnaleźć siebie, a w moim domu raczej rzadko rozmawia się o Bogu, ale to już inna historia.
I znalazłam się tutaj chyba przypadkowo ... ja dominika, studentka architektury i urbanistki, która całe swoje życie jest niezdecydowana i boi się kierować swoim życiem.
Witaj Domi po to tu jestesmy,by rozmawiac o Bogu,by dzielic sie wiara,doswiadczeniem bycia z Bogiem i dla Boga.
Pytaj,pisz wierze,ze nawiaze sie dyskusja
Ja tez naleze do tych mniej zdecydowanych,choc staram sie stawiac krok do przodu czego Tobie zycze
Fajnie,ze jestes
Witamy Cię
i życzymy miłego "forumowania"
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
Masz piękne imię!
i zapamiętaj - przypadek to świecka nazwa Ducha Świętego, nic nie dzieje się bez przyczyny.
Witaj serdecznie (mi też się podoba twoje imię, mam 2 kuzynki i kilka znajomych o tym imieniu
). Życzymy ci owocnego przebywania na forum i abyś odnalazła swoją drogę
Gość
witaj czuj się tu dobrze!
Użytkownik
Witamy cię serdecznie. Powiem ci że ja też znalazłem się tu bardzo dziwnym przypadkiem. Dziś mija jakiś rok lub ponad rok odkąd tu jestem. czuję się jak w rodzinie. Nie bój się dołączyć do nas. Tu naprawdę o wszystkim można porozmawiać i się podzielić swoimi uczuciami
Użytkownik
Bardzo dziękuje za miłe powitanie . Mam nadzieję, że będę częstym bywalcem na forum.
Również witam Cię serdecznie Dominisia. Moja siostra tak ma na imię co do niezdecydowania to chyba wiele osób ma z tym problemy, także nie czuj się samotna
Pisz, będzie raźniej
Gość
witaj serdecznie zimowa_duszo ps: skąd taki nick??
Użytkownik
Miałam kiedyś bloga o takiej nazwie, a że zakładałam go zimą i kocham tą porę roku... jakoś tak wpadła mi ta nazwa do głowy
Gość
spoko