Bardzo serdecznie witam wszystkich obecnych i nieobecnych:)
Nazywam się Lucyna pracuję jako wychowawca. Jak się już pewnie domyślacie pochodzę z kaszub.
Jestem osobą poszukującą swojej drogi, mimo że mam już trochę lat. Niemal przez całe moje dorosłe życie wiedziałam czego chcę, ale ok. dwóch lat temu wkroczył w moje życie Jezus i wszystko co do tej pory wiedziałam, myślałam, planowałam przestało być ważne. Zupełnie nieoczekiwanie nawróciłam się do tego momentu nawet nie wiedziałam jak daleko byłam od Boga. Chodziła do kościoła a przestrzegałam tylko tych przekazań, które były mi na rękę a pozostałe odrzucałam tak jakbym chciała powiedzieć Panu Bogu tutaj się pomyliłeś a to powinno być tak. Pan Jezus pokazał mi prawdę, przebaczył i zabrał pewne natarczywe myśli. Potem przyszły myśli o życiu zakonnym ... .
Pozdrawiam wszystkich
Witaj serdecznie kamisia Jeśli można wiedzieć ile masz lat?
Gość
Witamy ) I życzymy owocnego poszukiwania
kamcia wita kamisie
Gość
Witam Cię serdecznie miłego i owocnego użytkowania naszego kochanego Forum
czuj dię tu jak w rodzinie
kamcia, kamciosz, karmolcia a teraz kamisia... ciekawie
oby się nikt nie pomylił
ja to chyba poproszę o zmianę koloru nicku żeby mnie nikt z nikim nie mylił hahahah
Użytkownik
ciebie kamcia nie ma jak pomylić, bo jeśli jest post bez setki "hahów" i pięćdziesięciu uśmiechów, to nie ma szans, żeby był twój
Gość
Ania, prawda, święta prawda
nie jest to prawdą dziewczyny
Dzięki Kamisia za świadectwo, właściwie to my się znamy osobiście
Wiele możesz tu wnieść więc w miarę możliwości działaj
Dzięki Kasiu!
Wiele dla mnie znaczą te słowa. Dziękuję i postaram się.
Przepraszam też za tą kamisię ale moi przyjaciele zawsze tak do mnie mówili więc jestem przywiązana do tej ksywki.
kamisia napisał:
Jak się już pewnie domyślacie pochodzę z kaszub.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam Kaszuby miło, już myślałam, że na tym forum nie ma nikogo z moich stron. A ja pochodzę z niedalekich Dziemian. Pozdrawiam cię również bardzo serdecznie. W wolnej chwili zapraszam do Orlika, to tylko 30 min od Kościerzyny. Zatem do uzdrzenió
Witaj Promyczku!
Ja również bardzo się cieszę że jest ktoś z moich okolic, nie ukrywam że na to liczyłam. A z zaproszenia bardzo, bardzo chętnie skorzystam (tak wiem Orlik niedaleko).
Do zobaczenia
Ps. Słabo znam kaszubski.
kamisia napisał:
Witaj Promyczku!
A z zaproszenia bardzo, bardzo chętnie skorzystam (tak wiem Orlik niedaleko).
Do zobaczenia
Ps. Słabo znam kaszubski.
Cieszę się...będziemy rozmawiać po polsku No to oczekuję. Pace e bene!