Użytkownik
moimi małymi planami gdy będę mieć czas i wenę twórczą zrobić komiks z użytkowników Furty. Ktoś chciałby w takim komiksie występować gdyby udało misie go stworzyć ?
Za niedługi czas podeślę link z obrazkiem do wyboru postaci
O, ciekawy pomysł
Mogę wystąpić, w dzieciństwie bardzo lubiłem komiksy - i czytać, oglądać, i robić
Gość
W sumie.. tooo... dlaczego nie ? I ja się przyłączę
Użytkownik
miło już 3 osoby
Użytkownik
pewnie. chciałbym aby nawet wszyscy wystąpili ale to już zależy kto się tu podpisze i kto ma wolę taką. Komiks będzie trochę science fiction ale myślę też nad tematyką religijną. Zobaczymy jaką wenę będę mieć. Wpisywać sie można tu cały czas ale jak już zacznę pisać komiks i ktoś jeszcze będzie się wpisywać to po prostu jego rola bedzie gdzieś w środku bo tak to będę musiał od nowa komiks robić. Także skorzystają te osoby najbardziej ktoe teraz się wpisują. Naprawdę zachecam. Polecacje znajomym tu z Furty. Będzie fajnie o ile pomysł wypali. Chyba jutro zabiorę się już za robienie
Gość
też chcę
a niech będzie i ja jak można
Gość
Ale czadowo, ciekawe ile potrwa robienie go
Bo wiesz, zawsze możesz jakieś zdjęcie z pracy podrzucić nam tutaj
Użytkownik
podrzucę jeśli tylko będę mieć. Najpierw opracuję go opisowo a potem rysunkowo
Jak nie jest za późno to ja też chcę
Jej, jeśli jeszcze można, to ja też..
Użytkownik
uhuhu ale nas juz jest Dziękuję Marzenak
Temat ciągle otwarty
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
ale ten komiks będziesz rysował na kartkach i potem skanował czy masz jakiś specjalny program do tego typu zadań na komputerze ? ;-)
Ja też chcę!
Użytkownik
Wiesz co nie wiem jak to bedzie. Pobawię się tym troche i poszukam na necie bo może efekt bedzie fajniejszy. Także do wszystkich : Komiks się tworzy- tyle powiem ktoś jeszcze chetny ?