Gość
O tak, tak, czekamy, czekamy
Użytkownik
a chcielibyście tak w częściach ?
Użytkownik
ja tak trochę z opóźnieniem, bo 2 tygodnie byłam na kolonii z dzieciakami, ale masz jeszcze dla mniej miejsce w komiksie, kamciosz??
Użytkownik
pewnie . temat zawsze otwarty. TAylko im później osoby się zgłaszają tym później w komiksie
To ja też się zgłaszam:)
Użytkownik
Przepraszam kochani ale opóźnienia mogą być naprawdę gigantyczne :? Cierpię na brak czasu ... praca Przepraszam
Gość
I jak ? I jak ? Coś się już tworzy ?
Jak tam komiks? Pewnie czasu nie ma.. kamciosz.. Czekamy
Użytkownik
Powiem jedno: dziękuję za przypomnienie heh przepraszam - czasu mało w chwilach wolnych zacznę już tworzyć
Mam jeszcze jedno zapytanie. Czy nikt nie bedzie urażony jeśli użyję szczypty science fiction ? To ma być komiks który oparty będzie na fantazji. Nieraz są takie osoby które biorą to za poważne i czują się urażone- coś w stylu: : " No wiesz to takie nie katolickie wierzyć w magię ..."
macie też pomysły w jaki sposób i na jakiej stronce to wstawić ? Może tu ? Czy gdzieś indziej ? Nie wiem czy jakoś w formie obrazów ? PDF ? Nie mam pomysłów... Pomożecie ? Śmiało rzucajcie tu propozycje, nawet te komiczne - kto wie może nie ze wszystkiego ale z cześci pomysłu skorzystam albo połącze jakieś.... Śmiało
nie piszemy jednego posta pod drugim
Myślę, że gotowy już komiks fajnie byłoby i umieścić tutaj przede wszystkim- na naszej furcie i na facebooku. A co do fantazyjnych pomysłów, kamciosz, to tym lepiej- kreatywność to podstawa fajnych rzeczy Powodzenia w tworzeniu i doceniamy Ciebie
Gość
Według mnie - tylko tu )
kamciosz95 napisał:
Nieraz są takie osoby które biorą to za poważne i czują się urażone- coś w stylu: : " No wiesz to takie nie katolickie wierzyć w magię ..."
nie wiem czy dobrze zrozumiałam kamciosz?
dodasz odrobinę magi czy magii do komiksu?
zaciekawiło mnie to, poproszę o sprecyzowanie.
dziękuję za odpowiedź
Użytkownik
haha magii weraikon- nie wiem czy dobrze poprawnie ortograficznie to napisałem ale chodziło mi o magię że ktoś ma tam jakieś moce heh ale wszystko dąży ku dobremu
Jak ku dobremu to chwała Panu! (tylko.. bez przesady )
Użytkownik
Spokojnie jeśli chodzi o to heh. A co z tymi pomysłami. Jak to wstawić tutaj ? Ma ktoś plan ?
Widzę, że sprawa komiksu dawno utknęła...
Odpowiadając na ostatnie pytanie (choć trochę czasu już upłynęło) - ja myślę, że najlepiej i chyba najłatwiej będzie umieścić go w pdf lub jakimś linku.
A jak tam ogólnie postępy?