Gość
Wow, Promyczku. To się nazywa SIŁA! I ja bardzo dziękuję zawsze rano przed szkołą lub po południu po szkole dostaję piękne cytaty
.
Ostatnio edytowany przez Szukająca (2009-04-30 21:00:57)
Gość
Ja też każdego dnia dostaje piękne cytaty. Bardzo dziękuje za nie i gratuluje organizatorom i wykonawcom, bo to piękne, co robicie
Gość
Aż się zaczerwieniłam Nie ma za co.. jak ja to często piszę osobom które nam dziękują : Na chwałę Bożą!
I naprawdę nie ma za co dziękować
No naprawdę aż chce sie dalej wysyłać...
Dziekujemy wam za wsparcie
Gość
Ja też dostaję piekne cytaty. Dziękuję za to Promyczku.
Ostatnio edytowany przez Helena (2009-05-02 19:08:13)
Gość
Helena napisał:
Ja też dostaję piekne cytaty. Dziękuję za to Promyczku.
Nie tylko mnie..ale i Teresce
Moderator!
dziękuję Wam nasze Aniołki
Gość
Oj do Anioła dużo mi brakuje
Moderator!
hehe no może i masz rację
Gość
Oj uwierz mam
Moderator!
wierzę Ci na słowo
Gość
Tak Promyczku masz rację Teresce też dziękuję
Gość
UWAGA!!!
Poszukujemy dwóch chętnych osób na zastępstwo na okres od 22 czerwca do końca lipca... My niestety w tym czasie nie będziemy miały dostępu do internetu, a nie chcemy przerwać akcji "GG z Nieba "( chyba, że będzie taka konieczność )
Polega to na tym, że jeden tydzień myśli wysyła jedna osoba, a drugi tydzień druga.... My udostępnimy nasze nr gg by te osoby mogły się zalogować jako my.. i tam są wszystkie nr osób w tej akcji... są one na serwerze. Tak będzie prościej
Udostępnimy także login i hasło na "naszej klasie"....
Chętne osoby prosimy o kontakt z nami.
Nadal pilnie poszukiwana jeszcze jedna osoba do zastępstwa od 5 lipca....
Chętnych prosimy o kontakt
No wiec jeszcze raz poszukiwany ktoś chętny do pomocy przy wysyłaniu GGzNieba na najbliższe miesiące a przynajmiej jakiś czas...jak co to prv albo gg...
Gość
no ja właśnie też bym prosiła jakby dało radę
Gość
No niestety chyba dzieło upadło...
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
CUDOWNA INICJATYWA.
Jestem zachwycona. Pierwszy dzień na forum i dowiaduję się tak ciekawych rzeczy. Mam nadzieję, że rzeczywiście nie trzeba płacić za każdorazowy sms. Dopisuję się do tej akcji !
Chciałabym też dostawać wiadomości na gg. "Program" już działa czy zakończył się już ?
Gość
Akcja niestety się skończyła, ale może znajdą się chętni do reaktywacji tego dzieła... To naprawdę była fajna inicjatywa każdego dnia dostawać kawałek słowa Bożego czy myśl świętego... Pewnie byliby chętni żeby otrzymywać takie wiadomości, gorzej z chętnymi, którzy chcieliby zając się rozsyłaniem...
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
No właśnie, to przecież duża odpowiedzialność no i dyspozycyjność. A nie każdy może pozwolić sobie na codzienne, długie siedzenie przed komputerem (wiadomo, co innego w święta czy weekendy, ale i to nie zawsze - przyszła wiosna, ptaszki śpiewają ... )