Gość
Służebnica Pana napisał:
ma ktoś kontakt z którymś admin?
Caritas w Nazarecie, A Tereska... hm, też nie mam z nią kontaktu.
Gość
a tak poza wszytskim- to chyba "coś jest nie tak" jeśli nie ma kontaktu z adminami- w takich sytuacjach ustanawia się nowych ( chociażby w sytuacji Caritas, która jest zrozumiała)
Moderator!
Śliwka ma rację trzeba coś zrobić
Caritas ma się do mnie odezwać więc podpytam ją o admin na forum jak się uda bo my nic nie możemy zrobić
s. Maksymilla
Dokładnie, zgadzam się z dziewczynami Warto byłoby zrobić nowy nabór, może moderatorów awansować na adminów, a wybrać nowych moderatorów... Może warto napisać do Tereski na pw. Jak odbiera maile, to raczej dostanie też wiadomość, że ma pw na Furcie
P.S. A tak poza tym to teraz sprawdziłam, że ma podany nr gg w profilu Może warto napisać? Tylko niech zrobi to jedna osoba, żeby się wszyscy nie rzucili
Ostatnio edytowany przez sanderka1000 (2010-12-13 14:06:24)
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Moderator!
Problem w tym, że nikt nie ma z nią kontaktu na Gg dawno jej nie widziałam już. Ale może jakoś się uda z nią skontaktować
s. Maksymilla
Mówię, można spróbować na pw Może maile odbiera
Chyba, że ma wyłączone powiadomienia...
s. Maksymilla
Tak dla odświeżenia wątku, który w sumie dotyczy loga, ale ciiiii
Napisałam maila do Tereski poprzez forum, zobaczymy czy coś poskutkuje. A może któraś z Was się z nią kontaktowała i wie coś na ten temat?
Gość
Pisałam do niej w innej sprawie już kilka miesięcy temu, i na PW, potem na mejla i gadu, ale bez odezwu...
Gość
Chcę tylko napisać, że podoba mi się nowe logo furty i pogratulować pomysłodawcy i realizatorowi pomysłu (kimkolwiek on/oni są ). Można byłoby tylko umieścić na nim nazwę naszej małej wspólnoty (chociaż chyba już nie tak małej ;P).
Też tak myślałam, ale nie bardzo wiem jak umieścić nazwę "Furta", więc kto wie to piszcie:). Zobaczymy co da się zrobić ;-)
s. Maksymilla
Najlepiej na samym zdjęciu, przerobić
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
s. Maksymilla
Hebronka, wydaje mi się, że czcionka trochę nie pasuje. Ale to moje zdanie
O Hebronka, jak to zrobiłaś? Nazwa super, ale może ta czcionka mogłaby być inna i jaśniejszy kolor?
s. Maksymilla
Każdy ma inny, kolor forum - w zależności od ustawień Ja np. mam niebiesko-białe
Jak wieczorem wrócę do domu to też coś pokombinuje
Mi się podoba ten 2-gi obrazek:)
O, no proszę, nawet nie wiedziałam, że można sobie dopasować kolor forum. To zaszaleję na święta i zmienię kolorystykę. ^.^
Gość
Mnie się podoba pierwszy obrazek (dodałabym tylko tą samą czcionką napis "forum powołaniowe")...ale widzę, że pomysłów więcej będzie aż ciekawa jestem co z tego wyjdzie
s. Maksymilla
Jak na razie mam coś takiego:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel … 1479e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel … 15564.html