Użytkownik
Jak w temacie - zna kto¶ jakiego¶ psychologa we Wroc³awiu który prowadzi terapiê? Tylko musia³by byæ na nfz i ¿eby nie czekaæ w kolejce przez najbli¿szy rok... Wiem ¿e m oje wymagania s± prawie niemo¿liwe do spe³nienia ale mo¿e kto¶ co¶? ;-)
Gość
Nie mam pojêcia, jak to jest we Wroc³awiu, ale ogólnie to mo¿na patrzeæ przy ró¿nych duszpasterstwach, czasem prowadz± takie punkty porad i podejmuj± siê terapii (krótkoterminowej). Czêsto te¿ przy uczelniach prowadzone s± takie porady i tam te¿ mo¿na próbowaæ (tylko chyba trzeba byæ studentem, trzeba by to sprawdzaæ).
Siostrzyczko, masz spore wymagania Ale tak dla mnie najwiêkszym paradoksem jest to, ¿e ludzi koñcz±cych psychologiê jest naprawdê pe³no, a jak cz³owiek chcia³by skorzystaæ to trzeba czekaæ i czekaæ... Z tym, ¿e do prowadzenia psychoterapii jako takiej nale¿y koñczyæ studium podyplomowe, które trwa kilka lat i kosztuje te¿ fajnie Taki mamy klimat...
Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
efka - mo¿e jej zwyczajnie nie staæ ?
siostrzyczka, jesli studiujesz - na pewno przy Twojej uczelni dzia³a psycholog i porady s± darmowe, na mojej uczelni jednemu studentowi przys³uguje 5 wizyt na rok akademicki, ale babeczka nie trzyma siê tego sztywno, bo nie ka¿de z tego korzysta
powodzenia
Hebronka ma racje. Je¿eli kto¶ szuka lekarza na NFZ to nie znaczy, ¿e nie chce p³aciæ, bo uwa¿a to za z³e, ale mo¿e zwyczajnie go na to nie staæ. Nie wiem ile to kosztuje, ale pewnie sporo kasy.