Gość
Ja bardzo chciałabym go przeczytać Olu, czy mogłabys go umieścić?
Moderator!
Goguś dam Ci tą gazetkę to zobaczysz w realu
Moderator!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Gość
Proszę odkrywamy nowe talenty Służebnicy
Oglądałam - gratuluję pomysłu
Moderator!
a dziękować dziękować
może coś jeszcze stworzę, kto wie może z rekolekcji u sióstr
wezme aparat
Gość
Proszę bardzo jak kaznodzieja pozwoli to ja nie mam nic przeciwko
Moderator!
Niech Będzie pochwalony Jezus Chrystus!
Kochani rusza organizacja DKM 2010
wstępny termin to 20 czerwca więc powoli rezerwować czas, bo na prawdę warto!!!
Więc tu proszę Wasz o modlitwę za organizatorów i tym, którzy nas wspierają (czyt sponsorzy.) bo bez Bożej pomocy nie uda nam się nic zorganizować.
Dziękuję za wszelką pomoc!
Powierzam Was wszystkich Panu.
z Bogiem
Gość
Pięknie, życzę siły i wytrwałości... i wierzę, że z Bożą pomocą wszystko będzie OK!
Moderator!
KSM Exodus dziękuję za te ciepłe słowa.
Mam nadzieję, że już rezerwuje Siostra czas na DKM
Gość
Mam taką nadzieję, że dam radę wszystko pogodzić, bo 19 czerwca startujemy z II Festynem Betańskim w Kazimierzu Dolnym i oczywiście liczę na Twoją z Jogusiem obecność
Moderator!
Dziękuję za zaproszenie, będzie trudno wyrwać się dzień przed DKM-em bo w sobote jest dużo pracy, ale zobaczymy jak to się potoczy
Pozdrawiam
Moderator!
DNI KULTURY MŁODZIEŻOWEJ
Czym są??? Co to za impreza???
"Każdego dnia dochodzą do nas nowe zatrważające informacje na temat kondycji polskiej młodzieży. Toczy się publiczna debata nad określeniem współczesnego pokolenia ludzi młodych. Z jednej strony próbuje się ukazywać młodzież jako źródło wszelkiego zła, zbiorowość ludzi nieodpowiedzialnych i niedojrzałych do podejmowania ważnych decyzji. Z drugiej coraz mocniej dochodzą do głosu ci, którzy próbują zastanawiać się nad fenomenem „Pokolenia Jana Pawła II”, jako ludzi młodych, którzy próbują wczytywać się i realizować w praktyce nauczanie naszego Wielkiego Rodaka.
Biorąc to pod uwagę, Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży „Exodus”, działające przy parafii św. Zofii w Tarnogórze, podjęło się organizacji Dni Kultury Młodzieżowej. Chcemy, aby DKM zgromadziły dużą rzesze ludzi młodych z terenów diecezji: lubelskiej i zamojsko-lubaczowskiej. Naszym celem jest przekazanie młodym nauczania papieskiego skierowanego do nich, zapewnienie poczucia wspólnoty i radości. Pragniemy, aby dzięki tej inicjatywie ludzie młodzi odnajdywali własną tożsamość opartą na dziedzictwie Jana Pawła II."
Ruszyła organizacja DKM 2010 jak już pisałam wcześniej ; )
hasłem tegorocznych Dni Kultury Młodzieżowej będzie :
Przed Tobą Będę Sobą!
Ogólnego programu jeszcze nie ma ale już niebawem pojawi się ; )
W planie na pewno nie może zabraknąć Eucharystii i Czuwania to są stałe punkty tego spotkania ;]
Zachęcam do zajrzenia na naszą stronkę DKM na której można poczytać wspomnienia uczestników z ubiegłych spotkań, a także zobaczyć zdjęcia www.dkm.net.pl jeśli macie jakieś pytania służę pomocą
Pozdrawiam Was serdecznie!!!
Gość
' Bo tu jest BÓG...! coż chcieć więcej?
Moderator!
http://www.youtube.com/watch?v=Fg80bcWvCwc zapraszam do obejrzenia filmiku z wypowiedziami ludzi, którzy byli razem z nami na DKM-ie !
pozostancie z Panem!
Moderator!
Gość
musicie tam byc!
Gość
Wspieram Was modlitwą... Nie obiecuję, ale któż wie może uda się wdepnąć do Was choć na chwileczkę
Pozdrawiam również Prezeskę i życzę samych owocnych działań
Moderator!
Dziękujemy za modlitwę bo bez pomocy z Góry to nie damy rady
Paulinka również Siostrę pozdrawia i dziękuje za mile spędzony czas i za wieczorną rozmowę- dala Jej dużo do myślenia. ; )
Liczymy na Siostry, mam nadzieję, że zagoszczą Siostry u nas już 20 czerwca ; )
Pozdrawiam serdecznie
Moderator!
Witajcie! :-)
i po DKM-ie kto nie był niech żałuje ;D
pomimo deszczu wszystko się udało ;-)
na stronie internetowej DKM-u można już zobaczyć co tam się działo --> www.dkm.net.pl zapraszam ;-)
zdjęcia zachęcające
Zabawa:
zespół Broders:
i koncert główny POROUMIENIE:
Moderator!
PROGRAM*
Dni Kultury Młodzieżowej- 26.06.2011
11:00- Oficjalne rozpoczęcie DKM 2011
*zabawy i konkursy dla dzieci i młodzieży
13:00- Podsumowanie projektu „Równać szanse” Klubu „Nasza Alternatywa” z Tarnogóry
*pokaz tańca breakdance
*pantomima
*pokaz kolarstwa wyczynowego
15:00- Spotkanie z Gościem- ks. Piotrem Pawlukiewiczem
16:00- Pokaz tańca klubu sportowego „Grawitacja”
17:00- Mecz piłki nożnej Strażacy- Księża
19:00- Eucharystia
20:00- Koncert zespołu BRODERS
*pokaz fireshow Klubu Alternatywa
21:30- Koncert główny KATOLIKA FRONT
22:30- Koncert rapera Dolara
23:30- Błogosławieństwo