Gość
boza_tancerka aż mnie coś ruszyło... dzięki
Moderator!
Rito Ty jesteś z moich okolic więc może razem się zbierzemy cio?
może minie Ci kara do wakacji przemyśl tą propozycję
Gość
To po prostu niesamowite jak ja zawsze mimo sprzeciwów rodziców wiedziałam, że będę na rekolekcjach, po 18 już nie mogli mnie do niczego zmusic, bo wiedzieli, że po prostu się wyprowadzę.
Gość
Służebnico- pomyślę, najwyżej zrobię tak zwaną "ucieczkę z domu" , a jak wszystko się dobrze ułoży, to w sobotę najzwyczajniej w świecie "dam nogę"- za bardzo mi zależy na tym wypadzie, żeby go sobie odpuścić...
Moderator!
no to przemyśl to może akurat się uda
Gość
Żebym ja mogła zrobić taką 'ucieczkę' z domu . Mama mnie ciasno trzyma na smyczy i nie ma jak się wyrwać
. Jeszcze dzisiaj trochę pomęczę Mamę, może się w końcu zlituje i pozwoli
. Jak na razie, to pojadę z rodzinką do Częstochowy z czego się bardzo cieszę, bo gdybym nie męczyła Ich o te rekolekcje to by nie padła taka propozycja, a więc dziękuję
. Ale może się uda to i to, a czy nie będzie mi za dobrze?
Gość
+.
Oj kochane Ludziska!!
Przeczytalam wlasnie cala Wasza dyskusje
Szukajaca...pamietaj "WSZYSTKO w rekach Boga!!" ale i Twoich tez!! Jesli Mama lub Tata maja jakies watpliwosci to wez Ich przed monitor i pokaz nasza strone i moje zdjecie a jak chcesz to moge podac Ci moj numer zeby do mnie zadzwonili
Nie poddawaj sie za szybko!! Walcz o Twoje szczescie
Czasem On tego od nas oczekuje
Wlasnie kolo mnie siedzi Siostra, ktorej rodzice byli przeciwni Jej mysla o klasztorze. Podjeta decyzje o wstapieniu ukrywala przed Nimi do czasu gdy musiala jechac do Warszawy po wize!!
Wiec jak widszisz trzeba walczyc o swoje szczescie bo dzis i Siostra i jej Rodzice sa szczesliwi!!
A w sekrecie Wam powiem ze chodzi mi o Siostre ze zdjecia na poczatku postu ale ciiiiiii
Pozdrawiam Was cieplutko i czekam na dalszy przebieg dyskusji
Wasza siostra
Gość
Teraz to nawet nie ma jak z Nimi pogadać, bo muszą zawsze napoić się tymi procentami .
Na pewno będę walczyć. Łatwo się nie poddam. Zobaczymy jak to będzie... Jak tylko porozmawiam raz a porządnie to dam znać jaki efekt końcowy...
Moderator!
+
Hmm... chyba wiem która to Siosta ze zdjęcia
a co do walki to warto na prawde- On wymaga od nas poświęceń, czasami trudności, ale dla Niego na prawde warto!!!
Dlatego jeśli jest odrobina nadziei, że pojedziesz to walcz
ja zapewniam swoją modlitwę przed Panem, może wysłycha
Tylko trzeba też wiedzieć tak na prawdę czy ja pragnę tych rekolekcji i czy jest Jego wolą być tam- troszkę się powtarzam no ale
ściskam
Gość
Dzisiaj porozmawiam jak Mama wróci z pracy . Ładnie posprzątam w pokoju, żeby od razu nie było nerwowej atmosfery, kolację zrobię i będę grzeczna córka
. Może wtedy się uda? Yh. Już nie mam pomysłów.
Moderator!
to jest całkiem dobry pomysł mama się ucieszy i może w końcu zobaczy, że Ci zależy na tych rekolekcjach
Gość
Nie mogę. Moja Mama nie chce żebym gdzieś się wybierała i za nic w świecie mnie nie puści. Muszę się z tym pogodzić.
Moderator!
Szkoda- może innym razem się uda
Gość
W ubiegłym roku byłam na rekolekcjach w Barcinie i bardzo mi się podobało Jeszcze mam przed oczami arbuza
i siostrę Paulę w akcji
hahahha serdecznie polecam naprawdę warto
Gdyby nie parę komplikacji życiowych to może również byłabym wśród sióstr
ale niestety nie wszystko można mieć...
Gość
Tym razem nie, ale myślę, że może następnym dam radę .
Moderator!
Ja w tym roku się wybieram na te rekolekcje
Napisz coś więcej o rekolekcjach jak było?
Gość
Ja też z miłą chęcią się dowiem .
Gość
Oj nie wiem ja to ubrać w słowa było wspaniale. Wspaniali ludzie Siostry i księża W tym momęcie serdeczne pozdrowienia dla ks. Proboszcza który jest wyjątkowy
Był czas na modlitwę, wygłupy i zabawę.
Czas jedzenia był również wyjątkowy Tylko nie wiem dlaczego to ja nie potrafiłam nigdy wypić herbatki
Ciekawe konferencje mówione przez siostry. Ale cóż to dużo mówić każdy musi się przekonać na własnej skórze
Ale powiem Wam że naprawdę warto miejsce jest świetne
Moderator!
dziękuję to już się nie mogę doczekać tych rekolekcji
w tym roku wybierasz się?
......................................................................................................................................
http://stelisabeth.katolsk.no/pl/zycie/ … leria.html -tu macie różne zdjęcia sióstr cała galeria
....................................................................................................................................
Nie piszemy jednego posta pod drugim Łomie
Ostatnio edytowany przez Promyczek dla Nieba:) (2009-05-21 20:52:02)
Gość
+.
Elcia...co do arbuza to bylo tylko pozowanie do zdjecia Wcale nie chcialam go zjesc calego sama
Oj tak...bylo wesolo...ale to byla Boza radosc
Mam nadzieje ze w tym roku nam jej tez nie zabraknie
Juz sie nie moge doczekac!!
I dla tych co tam beda juz mowie:
DO ZOBACZENIA!!!!!