Gość
Tutaj możecie wpisywać intencje - wzajemna modlitwa powinna być naszą siłą...
Ja dzisiaj proszę Was o modlitwę w intencji powrotu do Kościoła moich rodziców...
Gość
Będziemy się modlić w tej intencji
A ja proszę o modlitwę w intencji pewnej Siostry....
Gość
proszę o modlitwę w intencji taty mojej bliskiej znajomej o zdrowie dla niego
Ja proszę o modlitwę w intencji trochę zagubionej koleżanki...
Gość
Proszę westchnijcie za duszę13-letniego chłopaka z mojej miejscowości, który odebrał sobie życie oraz za jego rodzinę...
Gość
proszę Was o modlitwę za mnie......
Gość
proszę o modlitwę za pewną osobę, która chyba zapomniała co jest naprawdę ważne, aby odnalazła to czego szuka...
Gość
Módlcie sie za mnie.... bo dzis jade na rekolekcje....reszta niech bedzie milczeniem.... bede pamietać też o was:D
Gość
proszę o modlitwę za s. Jonatanę i s.Fidelis, które 22.11 złożą śluby wieczyste.
Gość
proszę o modlitwę na dzień jutrzejszy, o bezpieczną podróż
Gość
Prosze Was o modlitwe o sile dla s.Franciszki i za wszystkie siostry bernardynki ...
Prosze o modlitwe za Marte...
Ostatnio edytowany przez Rita (2010-08-18 22:02:39)
Użytkownik
proszę o modlitwę za kilka osób, które poznałam na rekolekcjach, by odkryły co naprawdę jest w życiu najważniejsze...
Gość
proszę was o modlitwę, żeby udało mi się odwiedzić moje siostry między Świętami a Nowym Rokiem...
Gość
Proszę modlitwę w mojej intencji w tych trudnych chwilach.....
Gość
proszę o modlitwę, by zaistniały konflikt w moim otoczeniu został rozwiązany i o zrozumienie...
Użytkownik
proszę o modlitwę za takie jedno Maleństwo Boże...
Gość
Proszę o modlitwę za mnie, bym podołała temu co zaplanowałam
Gość
A ja polecam pewną Rodzinę bardzo mi bliską..
Gość
proszę o modlitwę w intencji mojej rodziny