Gość
Ja również pamiętam. Proszę jeszcze raz. Sprawy się pokomplikowały, wykryto u mojej Mamy cukrzycę. Nie miała operacji. Będzie miała jak będzie wszystko ok z cukrem. Proszę Was o modlitwę. I dziękuję Bogu, że nie za późno okazało się, że moja Mama ma cukrzycę.
Moderator!
będę pamietala mam nadzieję, że wszystko się ułoży
Gość
Ja również pamiętam
Gość
Mija Siostrzyczka i ja prosimy o modlitwę w intencji jej mamy która lezy w szpitalu w ciężkim stanie...módlmy sie też za Justysię
Moderator!
Zapewniam swoją modlitwę
Gość
pamiętam w modlitwie....
Gość
Dziękuję Mamusi już cukier trochę spadł
.
Gość
pamiętam o Was
Gość
Ja też pamiętam...
Gość
Chwała Najśw. Sercu Jezusowemu!
Proszę was o modlitwę w pewnej intencjii.
Gość
Obiecuję modlitwę
Gość
proszę was o modlitwę w pewnej intencji...
Gość
będę pamiętać...Mateczko
Gość
Pamiętam w modlitwie
Moderator!
pamiętam
Gość
dzięki... ale na razie dalej oczekuję odpowiedzi na mejla...
Gość
Pamiętam
Gość
Również pamiętam
Gość
prosze o modlitwę... za mnie, najlepiej koronke, zebym nigdy nie stracił wiary. podobno w tym wieku kazdy ma wątpliwości ale gdybym przestał wierzyć w Boga w najlepszym wypadku trafiłbym do więzinia, w najgoszym - nie trafiłbym. z kąd to wiem? bo znam siebie i wiem kim teraz jest dla mnie Bóg. obecnie tylko On trzyma mnie na tej drodze na której jestem i tylko dla Niego sie staram. chce zeby to sie nie skonczylo na jednej modlitwie ale niechce zeby to byla jakaś regularna modlitwa; raz na czas kiedy sie komuś przypomni (jak znam zycie to będzie właśnie w chwili tych wątpliwości) i kiedy tego czasu bedzie dużo, niechce też zeby mój problem pzedkładać nad inne intencję. z góry gorąco dziekuje i bede starał sie odwdzięczać
Gość
pamiętam...
i dalej proszę o modlitwę, dalej oczekuję na odpowiedź, a chodzi o sobotę, więc nie ma już dużo czasu...