Gość
Nazywam się Aga. Mam 15 lat i bardzo sie ciesze, bo dzieki bliskiej mi osobie trafilam na to forum =) Czytałam juz kilka watkow i doszlam do wniosku, ze jest to cos dla mnie =) a wiec miło mi zagoscic w gronie ludzi, którzy szukają i pragna coraz bardziej poznawac Pana Boga =)
Gość
Witaj Perełko Jezusowa Dobrze, że jesteś!
Gość
Witamy w naszych skromnych progach
Mamy nadzieję, że będzie Ci tu z nami dobrze
Gość
Witam, witam.
Gość
Rita napisał:
Witamy w naszych skromnych progach
![]()
Mamy nadzieję, że będzie Ci tu z nami dobrze
Już sam fakt, że piszą tu ludzie, ktorzy szukaja Boga sprawia, ze jest mi tutaj dobrze ; )
Gość
Witaj Aguś
Cieszymy sie, że jesteś z nami
Witaj , dobrze,że jesteś
Gość
Cześć ; ]
Gość
Witaj na forum. Fajnie, że dołączyłaś
Ostatnio edytowany przez Dominika (2010-05-01 09:45:20)
Gość
Witaj
Owocnego forumowania )
Gość
Witam wszystkich mam na imie mateusz od 9 lat marzy mi sie zeby byc kaplanem a wlasciwie misjonarzem szukam nowych znajomosci z chlopakami dziewczynami ktorzy marza isc droga tam gdzie ja pozdrawiam
Gość
mateo1549 napisał:
chlopakami dziewczynami ktorzy marza isc droga tam gdzie ja pozdrawiam
Tu na pewno tych ludzi nie brakuje
Witamy
Moderator!
Witaj Mati:)
my już mieliśmy okazję troszkę porozmawiać
pozdrawim i zachęcam do czynnego udziały na forum
a przy okazji i ja się przywitam bo ostatnio znikłam na pewnien czas- za co przepraszam, nadrobie swoje zaległości
pozdrawiam i uśmiecham się do Was
Gość
Również wszystkich serdecznie witam. Pochodzę z Lubelszczyzny. Obecnie studiuję biologię, a w wolnym czasie maluję i tworzę grafikę komputerową.
Od 11 roku życia, może nawet trochę wcześniej, coś ciągnie mnie ku życiu zakonnemu. Jednak w decydujących momentach w swoim życiu [koniec podstawówki, liceum, itp] wątpiłam, że osoba taka jak ja może mieć powołanie i nie podejmowałam żadnych kroków, nie starałam się o żadnego kierownika duchowego - ba, nikomu nawet nie zwierzałam się z tych marzeń. Uznając to za mój kaprys, starałam się o tym zapomnieć, uciekałam przed tym.
I kiedy myślałam, że udało mi się uciec, chyba "to" okazuje się silniejsze ode mnie...
Jakiś czas pokątnie Was obserwuję ;] i od razu polubiłam Wasze forum. Imponują mi niesamowicie te Wasze wypowiedzi, które pełne są takiej niezwykłej dojrzałości w podejściu do wiary i drugiego człowieka. Forum wyróżnia się też atmosferą wzajemnej życzliwości, która nie ginie również wtedy, kiedy ktoś zrobi jakiś błąd
Moderator!
Witaj
ja również pochodzę z Lubelszczyny
zapraszam do czynnego udziały na forum
Gość
witajcie jezeli ktorys z chlopakow chcial by isc na ksiedza niech dzwoni lub pisze na gg jestem otwarty moj numer 512-825-966 gg 31613497
Gość
Witamy Was, alleluja
wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać, noooo
Gość
Jezusowa duszyczko, uprzedziłaś mnie z tym "allelujowym" przywitaniem, oj Ty...
Witam Was wszystkich serdecznie. Miło, że jesteście z nami.