Gość
Jutro
TVP1
11:25
coś o Nazaretankach z Nowogródka
Polecam
Gość
polecam film Chłopiec w pasiastej piżamie- daje do myślenia oraz Historię zakonnicy.
Gość
Meredith napisał:
Jutro
TVP1
Chyba nie uda mi się obejrzeć... Kurczę, wielka szkoda...
"Popiełuszko-wolność jest w nas"
"Wielka cisza"
"Skazany na bluesa"
"2012"-dużo efektów specjalnych,ale ciekawy
Gość
Meredith napisał:
Jutro
TVP1
Polecam
ja oglądałam i dziękuję za tą wiadomość Meredith Bardzo dziekuję
Gość
szukajaca Boga napisał:
ja oglądałam i dziękuję za tą wiadomość Meredith
Bardzo dziekuję
Ależ nie ma za co
Gość
Polecam film ,,Buntownik z wyboru" oraz ,,Phoebe in Wonderland"
Gość
,,Buntownik z wyboru"-naprawdę świetny film...
Ze swojej strony polecam filmy: ,,Zakochany bez pamięci", operę rockową ,,Jesus Christ Superstar" i polską klasykę, do której ostatnio wracam, czyli ,,Dzień świra" i ,,Wszyscy jesteśmy Chrystusami".
Do swojej kolekcji polecanych filmów mogę także dorzucić "Dzieci Ireny Sendlerowej"-niezwykłe jest to jaką siłę i odwagę miała ta kobieta w ratowaniu Żydowskich dzieci z getta.
"August Rush" - polecam, naprawdę świetny film (pod koniec się popłakałam) i jeszcze kiedy byłam w postulacie sióstr salezjanek na rekolekcjach to oglądaliśmy "Horton słyszy Ktosia" - niby banalna bajka, ale jednak ma też drugie dno...
Gość
Polecam quo vadis
Gość
Waleczne serce, Gladiataor to jest klasyka.
Wierna Miłości
Polecam film "Nostalgia anioła" do końca zapiera dech w piersiach, warto obejrzeć. Także "Mongoł" bardzo poruszająca opowieść.
Gość
Ja polecam:
"MOST" jeśli znacie angielski <bądź czeski ?? > to jest tutaj z angielskimi napisami: http://www.youtube.com/watch?v=F876Jg-c … re=related
"KTO NIGDY NIE ŻYŁ" cały po polsku: http://www.youtube.com/watch?v=MbvDx2a3ubE
"PODAJ DALEJ"
Filmy naprawdę godne polecenia i skłaniające do refleksji.
Polecem
Moderator!
Polecam Wam film 'Wyspa' to jest rosyjski film o prawosławnym księdzu- bardzo ciekawy:)
Gość
Podpisuję się obiema rękami pod wypowiedzią Służebnicy
i Jasminum polecam
Gość
To ja dorzucę coś z polskiej klasyki- ,,Sami swoi", ,,Kogel= mogel" i ,,To ja, złodziej"
Florystka
A ja uwielbiam stare kino z Adolfem Dymszą-"Dodek na froncie","Paweł i Gaweł","Romeo i Julcia"-genialny aktor komediowy.