Gość
ja w wolnym czasie lubię czytać, tańczyć, ale najbarfdziej pisać i tworzyć spektakle muzyczno- słowne, z elementami pantonimy i tańca.
Gość
tak szczerze, to wszystkie:-) nie szufladkuję, że jakiś gatunek lubię a innego nie, bo sama piszę i pisanie to ewaluuje, często w ksiażkach o których pomyślałabym, że nie sięgnę po nie odnajduję głębię i to coś.
Gość
ja również sporo czytam, ale lubię też sport - siatkówka, piłka nożna, unihokej, rower, a w zimie obowiązkowo łyżwy
Ja tez kocham czytac i tak jak Boza Tancerka wszystkie gatunki,lubie tez poznawac ludzi, odkrywac w nich piekno,a tym zagubionym,potrzebujacym pomagac
Gość
A ja czytam dużo i wszystko (no może nie do końca )
Poza tym, moją wielką pasją jest Straż Pożarna!
Zostałam strażakiem-ochotnikiem z powołania, z tym się trzeba urodzić chyba bo jak mówią :
"Strażakiem się nie zostaje - strażakiem się jest!"
Haha! u nas utarło się takie powiedzenie że każdy strażak po śmierci trafi do nieba (patrz mój podpis posta ) więc też dodatkowy plus
Ostatnio edytowany przez xxEwelina (2010-07-08 00:10:50)
Gość
- czytać;
- oglądać filmy;
- pisać i rysować;
- słuchać muzy.
Florystka
Nałogowo czytam,rysuję i piszę wiersze
CODZIENNOŚĆ
Piszę modlitwy mojego serca
na białych stronach codzienności.
Proste słowa pulsujące z sercem
za każdym oddechem układają się
w strofy życia.
Wierna Miłości
Uwielbiam, czytać, rysować, słuchać muzyki, także przyrodę więc jazdę rowerem.
Gość
ja uwielbiam spać!!!!
czasami myślę ze Bóg mnie stworzył tylko do tego.hihi.
Gość
Kocham czytać książki. Normalnie mogłabym je pochłaniać bez przerwy. Niestety w trakcie trwania roku szkolnego nie mam na to czasu. Czytam wiec zwykle tylko lektury.
Gość
Hm.. A ja się powtórzę- również lubię czytać książki, pisać, grać na gitarze (co nie oznacza, ze umiem ), kocham muzykę i spędzanie wolnego czasu na łonie natury, oprócz tego lubię spacerowa, jeździć na rowerze, czasem zdarza mi się zrobić coś twórczego (typu lepienie z masy solnej
). Nałogowo robię zdjęcia (chociaż tutaj też podobnie jak z gitarą- niekoniecznie umiem je robić) i mam słabość do teatru
Gość
Może to nie w wolnym czasie ale i tak to kocham...
A mianowicie fotografia nie potrafię bez niej żyć < i mówią mi, że robię to dobrze
>
Poza tym kocham śpiewać i zawsze czekam na kolejną próbę Spe Gaudentes <chóru w którym śpiewam >
Poza tym kocham też muzykę ogólnie czasem coś skomponuję ale tylko dla siebie poza tym granie na gitarze, puzonie i flecie prostym a jak Bóg da to i wiolonczela <marzy mi się od lat >
Lubię również rozmowy z ludźmi ogólnie inspiracja w każdym calu i dziedzinie jest dla mnie drugi człowiek.
A w wolnym czasie też czytam książki zazwyczaj "duchowe"
Moderator!
a ja lubię robić zdjęcia, słuchać muzyki, tworzyć prezentacje multimedialne, jeździć rowerem, spacerować, spędzać czas z ludźmi ;]
nie lubię nic nie robić oo tak ;]
Gość
ja w niedawnym czasie polubiłam czytać...
pozatym to bardzo uwielbiam sport. nieważne czy grać (szczególnie siatkówka) czy tez oglądać
Dzidziusiu! Ja też lubię siatkówkę. Ja ją uwielbiam! Kibicuję już 7 lat! Grać też bardzo lubię, a co z tego wyjdzie czas pokaże (niby predyspozycja jest - 182 cm wzrostu), jednak myślę, że pozostanie to tylko hobby dziennikarsko spełniam się na blogu point-set-match.blog.onet.pl
jakie jeszcze dyscypliny sportu lubisz?
"Wierzyć - to znaczy nawet się nie pytać,
jak długo jeszcze mamy iść po ciemku."
ks. Jan Twardowski
Gość
Aniu, przepraszam, ale dopiero teraz przeczytałam Twojego posta.. No ja grać lubię, choć nigdzie nie gram (oj te małe wsie ) no i mój wzrost - 160 cm.
mam nadzieję, że może choć trochę jeszcze urosnę (bo narazie mam 15 lat:D) ponadto uwielbiam piłkę nożną (oglądać , bo grać niezbyt), piłkę ręczną i ogólnie wszystko co związane ze sportem!
o jak miło spotkać bratnią duszę pod względem sportowym.. choć sądzę, że na tym forum można spotkać dużo takich bratnich dusz nie tylko pod względem zainteresowań
ja może za nożną nie przepadam, ale szczypiorniak jak najbardziej ogólnie wszystko lubię sobie od czasu do czasu oglądnąć, ale siatkówka number one.
"Wierzyć - to znaczy nawet się nie pytać,
jak długo jeszcze mamy iść po ciemku."
ks. Jan Twardowski