Gość
Wiem o tym od s.Amandy...ale teraz naprawde mało czasu mam na cokolwiek... matura ;/ ale po maturze mogę iść na rekolekcje
Gość
to ja dam kilka fociaszek
Łódzka Sercanka s.Ezechiela
s.Elekta, pielegniarka
Ostatnio edytowany przez szukajaca Boga (2009-04-16 18:34:20)
Moderator!
chyba widzę s. Lilianę na jednym zdjęciu
Użytkownik
No popatrz, ja chyba też Ola a gdzie Siostra Chrystosława i S. Savia? A może ktoś wie dlaczego S. Elekta w pracy ma inny Krzyż?
Gość
Mam jedno zdjęcie ale siostry mi przysłały prywatnie i nie wiem czy mogę je tutaj umieścić... a czemu ma inny krzyż nie wiem ale się dowiem
a na http://www.sercankiwlublinie.katolicki.eu/index2.htm można pobrać prezentację o siostrach wystarczy kliknąć na napis "Siostry Sercanki" który znajduje sie pod zdjęciem na stronie głównej.
Ostatnio edytowany przez szukajaca Boga (2011-12-05 20:55:41)
Moderator!
ehh.. pięknie
Gość
ależ się zapatrzałam... piękne!
Gość
Piękne te zdjęcia...
Gość
Widzę ze s. Jadwiga robi furorę na zdjęciach ...
U kogo bym nie patrzyła na zdjęcie, ona jest
Ach, te sercanki ...
Gość
U la la..jak mnie tu dawno nie było na tym wątku Może s.Amanda by się tu również uaktywniła
Gość
No własnie taka aktywna a w wątku swojego zgrom cisza
Gość
Zachęćmy s.Amandę gromkimi brawami
Czekamy Siostro!
Gość
Możecie też zaprosić s. Lilianę. A tak w ogóle siostrzyczki są kochane.
Gość
A ja tyle razy próbowałam jechać na jakieś rekolekcje do s.Sercanek, a tu szkoła itd. W ogóle to bardzo daleko do Nich mam
ach.... ale mam Franciszkanki
Moderator!
a ja miałam okazję być u s. Sercanek
cudownie było
Gość
Chwała Najświętszemu Sercu Jezusowemu !
Ja też byłam i....
Ostatnio edytowany przez mo (2009-04-29 18:18:09)
Moderator!
Chwała na wieki!
...i poznałyśmy się
Gość
Czy któraś była na rekolekcjach w sierpniu zeszłego roku, w Krakowie na rekolekcjach ?
Ja też jestem z Dolnego Śl. i byłam
Gość
Ja nie byłam ale miałam okazje byc na skupieniu u Sercanek i powiem wam, że to były najlepsze chwile jakie mi dał Bóg przezyć w Zgromadzeniu. Spośród różnych doświadczeń rekolekcyjnych i tym podobnych u Sercanek było nawspanialej...
Gość
Wiecie co..może tu się trochę rozkręci, bo widzę że pojawiły się Siostry z Łodzi