Gość
Szczęść Boże!
Jestem Natalia, lat 16. Mieszkam koło Częstochowy i tam też się uczę. Od roku w moim życiu wiele się zmieniło szczególnie pod względem wiary. Ostatnio nawet miałam sen, że latałam w habicie po mieście Obudziłam się z takim pokojem na sercu.. aż miło
Ciągnie mnie niesamowicie do pomocy innym.. czy to rozmową czy czynem (w miarę możliwości). Uwielbiam poznawać nowe istotki, które chętnie swą miłością obdarzę! Niejednokrotnie dziwem jest to, że w takim szaleńczym wieku serce otwarte mam dla dobrych duszyczek.. no ale.. serce nie sługa!
Szczerze powiedziawszy posiadam dwie drogi i na razie nie wiem gdzie to mnie los 'wrzuci'. Się okaże
Pozostało mi czekanie (jeszcze mam około 3 lata - no chyba że, coś mi strzeli w czasie studiów). Powiem Wam, przyjaciele drodzy, że Pan Bóg to ma wielkie poczucie humoru Walczył o mnie jak rycerz przez te lata mego życia.. i od roku mi takie pomysły podsyła, hihihi. Nie dość że nawrócona to na zakon ma chęć!
Pozdrawiam szerokim uśmiechem!
Gość
Pax*
Witam Cię serdecznie.
Wiesz... To dosyć zabawne... Czytając Twojego posta miałam wrażenie, jakbym czytała o sobie. Jestem chyba w identycznej sytuacji jak Ty- z wyjątkiem tego, że jestem rok młodsza i mieszkam gdzie indziej.
Cieszę się, że tu zajrzałaś. Życzę miłego i owocnego przebywania na forum.
Dobrze, że jesteś!
Gość
Witamy Cię cieplutko- wspaniale, że odważyłaś się dołączyć
"każdy święty chodzi uśmiechnięty"
Gość
Witamy Cię Kochana!
Moderator!
Witaj! widzę, że jesteś Bożym Szaleńcem:) cieszę się że jesteś tu z nami!
Gość
Witaj witaj! Bardzo się cieszę, że z nami jesteś
Gość
Witaj, Natalia! Miło Cię poznać!
Ostatnio edytowany przez BlueEyed Lady (2010-10-30 07:52:33)
Witaj Natalia miło,że dołączyłaś
Gość
Witam u nas cieplutko