Gość
W tym tygodniu szepnęłam Mamusi o Ania
Gość
W tym tygodniu modlilam sie za urwis.
Gość
Ten tydzień był dla veritas28
Gość
Kochani, chciałabym podziękować wszystkim, którzy włączają się we wzajemną modlitwę w ramach akcji ,,Cichy Przyjaciel" (teraz to naprawdę cichy, bo nawet nikt nie pisze, za kogo się modlił ). Dar modlitwy jest czymś bezcennym i nie do przeliczenia. Piękne jest też to, że modlimy się za wszystkich zarejestrowanych użytkowników, a nie tylko tych aktywnych, bo skoro ktoś się tutaj zarejestrował to znaczy, ze czegoś szuka i takie osoby też potrzebują wsparcia modlitewnego (i tutaj chwała Wam, że nikt nie buntuje się, że np. po co modlić się za kogoś, kto się nie udziela na forum
).
Prowadzę taką małą statystykę naszej akcji i chciałabym podzielić się z Wami radością, że od reaktywowania akcji w sierpniu, udało się ogarnąć modlitwą 100 osób
Może to nie jest jakaś istotna informacja, zasługująca na uwagę, ale uważam, że to bardzo umacniająca wiadomość
Dziękuję tym, którzy uczestniczą w akcji, tym, którzy w niej kiedykolwiek uczestniczyli, choćby na moment, tym, którzy pamiętają o akcji w swoich modlitwach i ogólnie wszystkim, za zaangażowanie, za to, że nigdy nie ma problemu z wysyłaniem PW i za cierpliwość do mnie
Zachęcam też nowych użytkowników do włączania się w akcję (więcej informacji: pierwszy post w tym wątku), zadawania pytań i działania
Pozdrawiam!
Gość
przez ostatni tydzień modliłam się za S_Natanaela
Gość
ooo Dziękuję
Gość
1.Wirydiana
2.Shikani
3.terestynkaa
4.Marzenak
5.boża_tancerka
6.Siasia
7.hiacynta
8.karmolcia
Ależ nas dużo Super!
Ostatnio edytowany przez Rita (2013-12-23 17:14:41)
Gość
Moi Drodzy, chciałabym odświeżyć temat- troszkę tu cicho (jak sama nazwa wątku wskazuje; )
Chciałabym zweryfikować listę osób uczestniczących w akcji, dlatego proszę o informację do następnej soboty, czyli do 21 czerwca , kto nadal chce brać udział we wzajemnej modlitwie. Można się zgłaszać tutaj lub na PW do mnie.
Zapraszam wszystkich chętnych do wzięcia udziału, zasady opisała Sanderka w pierwszym poście
Pozdrawiam!
PS. Trochę przeczyściłam wątek, nie wyrzucałam postów, w których użytkownicy piszą, za kogo się modlili, bo to jest umacniające
Ja zostaję!!!
Gość
1.Marzenak
2.kamisia
3.hiacynta
4.terestynkaa
Gość
Drodzy, z pewnych względów od października nie będę zajmowała się już Cichym Przyjacielem, dlatego szukam chętnej osoby/osób, które chciałyby podjąć się kontynuowania i prowadzenia akcji. Proszę o kontakt na PW lub mail.
Dzisiejsze losowanie ,,Cichego..." jest z mojej strony ostatnie, nie odezwał się też nikt, kto chciałby zajmować się tym od strony organizacyjnej. Może ktoś kiedyś się jednak podejmie, bo to fajna inicjatywa. Z mojej strony dziękuję wszystkim za miłą współpracę
Gość
Kochani, przejmuję rolę Rity, której bardzo dziękuję za zaangażowanie.
Mam nadzieję, że uda mi się to wszystko dobrze ogarnąć
Kamisia i Hiacynta, macie pełne skrzynki Czy nadal chcecie modlić się jako ciche przyjaciółki
?
Ostatnio edytowany przez terestynkaa (2014-09-28 16:09:56)
Tak
Gość
Kamisia opróżnij proszę swoją pocztę, bo nie mogę wysłać PW
Gość
Kochani,
z przyczyn osobistych rezygnuję z wysyłania Cichego Przyjaciela, co ostatnio i tak mi nie wychodziło.
Może ktoś jest chętny do przejęcia tego dzieła?
Z modlitwą,
Terestynkaa