s. Maksymilla
Gość
Super akcja, ja już się zapisałem!
Florystka
Ja też,wczoraj,dowiedziałam się o tym na Barce.
Gość
Fajna akcja!
Użytkownik
mi też się podoba przed chwilą znalazłam tą inicjatywę na stronie Salezjańskiego Portalu Młodzieżowego i też się dołączyłam
s. Maksymilla
Mój brelok przyszedł dziś i już mam go doczepionego do torby
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
sanderka1000 napisał:
Mój brelok przyszedł dziś i już mam go doczepionego do torby
Mój też dzisiaj przyszedł, i też do torby go przyczepiłam - w sensie do plecaka ;D
Moderator!
ja dziś zamówiłam
Długo czekałyście na niego?
Gość
a ja czekam
Gość
od zamówienia : 9 dni czekałam ^^
Gość
w takim razie powinien mi przyjść w tym tygodniu
Gość
Bardzo fajna akcja. ;-)))
s. Maksymilla
W sumie to nie jestem w stanie dokładnie określić ile dni czekałam, ale mój list jest nadany z 10.03., czyli sama przesyłka od nadania trwała 5 dni Ale wydaje mi się, że coś tak ok. 10 dni musiałam poczekać
Ale wydaje mi się, że warto
Użytkownik
ja czekałam tydzień
Fajna akcja, chociaż nie powiem - wymaga sporej odwagi. Miałam małe wątpliwości, co do niej, ale Jezus i tak w jakiś "dziwny" sposób musiał mnie w nią wrobić
Gość
Ja zamówiłam w poniedziałek więc pewnie niedługo dostanę swój breloczek. Ale dziś u mnie pod Kościołem zbierano podpisy pod ustawą antyaborcyjną i panie miały tych breloczków cały woreczek więc dostałam 3 i będe mogła komuś sprezentować
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
A ja zamawiałam ... hmm, w Wielką Sobotę ? Pewnie za tydzień dojdzie.
Florystka
Ja dostałam breloczek już jakiś czas temu,przywiesiłam go przy torebce.Mały,niepozorny,wydawało mi się,że będzie mało widoczny,ale się myliłam.Gdy idę breloczek lekko podzwania,zupełnie jak dzwoneczek w rączkach chłopca podczas procesji na Boże Ciało,to sprawia,że ludzie oglądają się szukając tego "dzwoneczka"
s. Maksymilla
Rzeczywiście, brelok nieźle dzwoni jak się idzie i wtedy się wszyscy gapią Nie wiedziałam, że w ten sposób zwrócę nim na siebie uwagę