Gość
Trafiłam na to forum "przypadkiem" ^_^ dosłownie przed paroma godzinami w dniu 12.03.2011r W tym roku właśnie kończę studia filologii polskiej, mam 26 lat i od ok. roku czuję w swym sercu przynaglenie do pracy w Winnicy Pańskiej..
)) Moje kroki kierują się coraz częściej do przepięknego w sensie duchowym i fizycznym, zakonu sióstr redemptorystek w Bielsku-Białej. Na razie pragnę się tak tylko z Wami przywitać. Może dalsza rozmowa rozwinie się z czasem..
Pragnę tylko powiedzieć, że przepiękna strona, którą mam w swym profilu nie jest stworzona przeze mnie, tylko przez mego brata, żeby nie było niedomówień. Naprawdę warto na nią zajrzeć, ponieważ zawiera w sobie ogromne bogactwo treści, pouczeń, itd...Tak bardzo..cieszę się po prostu, że tu jestem, że mam możliwość również Was poznać, ubogacić się Wami. Pozdrawiam wszystkich. Chwała Panu! Chwała! ^_^
s. Maksymilla
Witaj Cieszymy się, że trafiłaś do nas! Miłego użytkowania!
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
miło będzie nam tutaj Ciebie gościć
Gość
Witamy cieplutko zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum
Moderator!
Witaj miło, że jesteś tu z nami i dzielisz się tym co jest w Tobie
Gość
Witaj! Chętnie zajrzę na tą fajną stronę www i dodam do obserwowanych blogów na mojej stronie Miło Cię poznać
Jakieś zainteresowania?
Pozdrawiam!
Edyta
Ostatnio edytowany przez BlueEyed Lady (2011-03-13 15:27:39)
Gość
Witaj! Jak wspaniale że jesteś wśród nas
Gość
Jejku! Dziękuję za tak ciepłe przyjęcie! ^_^ Cieszę się, że mogę Was poznać! Na pewno niebawem coś więcej napiszę. Dziękuję raz jeszcze! ))
Florystka
Witaj!
A wiesz, ja trafiłam tutaj w identyczny sposób.
Gość
Super! Działanie Pana Jezusa jest niezbadane, ale jakże skuteczne! ^_^
Hej, hej ! Miło Cię poznać, kochana
Po Twoich powyższych wypowiedziach sądzę, że jesteś niesamowicie pozytywną osobą
Jakie masz zainteresowania?