Gość
RH+ POPROSTU MILOŚĆ(Jezus)
Gość
Mocni w Duchu - Matko Życia
Gość
Anastasis- Ojciec, Syn i Duch
Gość
Manitou - Ciągle szukam
Gość
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Gość
ja bardzo lubię słuchać piosenek z musicalów np. Romeo i Julia, Upiór w operze, a ostatnio z filmu Pan od muzyki
Gość
A z takiej zwykłej muzyki to przepadam za Comą, Elektrycznymi Gitarami, Irą, Wilki, SDM, Zabili mi żółwia (niektóre kawałki), jakiś czas temu maiłam fazę na Happysad ale mi przeszło Z zagranicznych wykonawców słucham Nirvany, Rise Against, Children of Bodom, Nightwisha, Offspring a ostatnio też starszych wykonawców np. Scorpions
To tak przekrojowo
Ostatnio edytowany przez Rita (2008-09-25 15:30:22)
Gość
Upiór w operze... byłam na tym w Romie po prostu cudowne
Gość
mi chodziło o tego kinowego Upiora w operze z 2005 roku, ale pewnie taki na żywo i po polsku też robi wrażenie:-)
Gość
szczerze powiedziawszy to większe niż film...
Gość
mi po prostu bardziej odpowiadają głosy aktorów, bo odtwórczyni głównej roli jest śpiewaczką i gdy słuchałam ją na żywo to śpiewała tak jak w filmie, a nasi polscy czasami nieczysto śpiewali- takie moje skrzywienie muzyczne.
Użytkownik
Fajne piosenki ma tez Dka większość ma już swoje lata ale są świetne
Gość
http://pl.youtube.com/watch?v=gp9l1BmRYZ8
http://pl.youtube.com/watch?v=ZYzuvIvsRoQ
to z religijnych a z reszty to SDM,COMA,Lubelska Federacja Bardów...
Gość
odPasterza napisał:
Lubelska Federacja Bardów...
Piękne nuty... Kiedyś miałam ich płytkę z utworami do tekstów Jana Pawła II ale gdzieś mi wsiąkła...
Gość
Piękna nuta...zapomniałam jeszcze o ostatnim"objawieniu" a mianowicie o Czesławie:D
Gość
Gość
odPasterza - masz może nagranie piosenki, którą masz w podpisie? jest śliczna, słyszałam, ją ze 2 razy
a z podobnych to koniecznie "Święty Dom" (którego fragment mam w podpisie) i "Nazaret - mieszkanie Boga"
Gość
Niestety:( Znam tylko wersje z Nazaretu...Ale uruchomie swe kontakty:D a serio to popytam nazaretanki moze któraś bezdie mieć
Gość