Użytkownik
mi się bardzo podoba "czwarta nad ranem" "jest już za późno" i "blues dla małej"
Gość
Z SDMu baaardzo lubię ,,Modlitwę o śmiech", ,,Piosenkę nad piosenkami", ,,Niebieski cyrkiel", ,,Mrok na schodach", ,,Z nim będziesz szczęśliwsza" i mnóstwo innych. Te piosenki mają w sobie coś
Użytkownik
tak piosenki SDM są szczególne... chociaż np. Marek Grechuta albo Wolna Grupa Bukowina też są niczego sobie
Gość
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Użytkownik
z tego typu piosenek fajne ma tez zespół Aaraon
Gość
W tej chwili przesłuchuję płytkę SDMu- Jednoczas. Jeśli ktoś dotychczas się z nią nie spotkał to polecam gorąco Jak zwykle świetne kawałki
Gość
Dezerter, Masala Soundsystem,Lumen
Gość
Dezerter- dobre kawałki mają, świetna jest ta piosenka, której fragment masz w podpisie (chyba pod tytułem ,,Jezus"). Swojego czasu mocno mną potrząsnęła i dalej robi na mnie niesamowite wrażenie. A na drzwiach do mojego pokoju nakleiłam jakiś czas temu z tekstem innej piosenki Dezertera- ,,Jeśli chcesz zmieniać świat" żeby nie zapominać, że trzeba zacząć od siebie
Gość
Jest świetny, chociaz nie przepadam za ich wszystkimi utworami, tak to ten tytuł.
Ostatnio edytowany przez fado (2009-01-11 17:02:49)
ostatnio(chyba w czwartek wieczor) na tvp kultura lecial jakis koncert z chrzescijanska muzyka i bardzo fajne bylo tylko troche malo zrozumiale (albo ja mialam za cicho tv) hehe ale tak na powaznie to bardzo mi sie spodobalo..
Niewiecie kto to byl?
Gość
Stróże Poranka..."Drogi"
Gość
może to był FPS (Full Power Spirit), wiem, że miał lecieć w tamtym tygodniu, tylko nie pamiętam kiedy...
Gość
Ostatnio znalazłam taki ładny kanon z Lednicy- "Wstań przyjaciółko" i okazał się hitem- ustawiłam go sobie jako budzik w telefonie, ale stwierdziłam, że zmienię, bo za tydzień go znienawidzę
Gość
dzwonki w komórce... piosenka z "Pogody na jutro" na połączenie, "Będę śpiewał Tobie, mocy moja" na smsa i "Uwielbiajcie Pana ludzkich serc bijące dzwony" na budzik
Gość
A ja polecam piosenkę "Miłości nie można kupić"
Gość
"List do Boga"- świetna....
Gość
"Rozmowa" śliczna... ""Gdy rozmawiasz ze mną, Panie, w samotności mej, gdy zadajesz mi pytanie <Czy miłujesz Mnie?>... Radość, którą mam od Ciebie pragnę innym dać, aby miłość zwyciężyła nowy nastał świat..."
Caritas napisał:
może to był FPS (Full Power Spirit), wiem, że miał lecieć w tamtym tygodniu, tylko nie pamiętam kiedy...
No tak to bylo to
Gość
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Moderator!
Polecam piękną piosenkę BJT "Kolejny dzień" cudna jest!