Gość
Ostatnio czyta³am wypracowanie mojej siostry o jej koncepcji mi³o¶ci... I stwierdzi³am, ¿e jestem jakim¶ dinozaurem na wymarciu, bo wierzê w zwi±zek na ca³e ¿ycie, ¿e tak siê da, bez skoków w bok itp. I ¿eby nie by³o, moja siostra jest licealistk± i nie jest taka znowu ma³a.
Nie ma idea³ów, ¿ycie wszystko weryfikuje, do¶wiadczenia wzbogacaj± czasem nasze ¿ycie taki sposób, w jaki bysmy nigdy nie chceli byæ do¶wiadczeni... Ale najgorsze w tym wszystkim jak cz³owiek zacznie my¶leæ, ¿e stara³ siê i nie wysz³o, to ju¿ trzeba odpu¶ciæ sobie i zacz±æ ¿yæ jak wszyscy. Tu mogê powiedzieæ o sobie, kiedy pozna³am prawdziwe oblicze osoby, której zaufa³am i któr± wpu¶ci³am do swojego ¿ycia, naprawdê straci³am wiarê w te wszystkie moje idea³y, ale w koñcu jako¶ siê z tego do³ka podnios³am, choæ wtedy straci³am zaufanie i wiarê w ludzi.
Chyba najbardziej ,,ciekawym" komentarzem by³ tekst przyjació³ki- ,,Ciebie po prostu rodzice za dobrze wychowali, masz do siebie szacunek, jeste¶ uczciw± i dobr± osob±... Ale to ju¿ siê nie liczy w zwi±zku, licz± siê inne rzeczy...I wiedz, ¿e je¶li chcesz do ¶lubu czekaæ z seksem, to ka¿dy facet bêdzie ciê zdradza³ i bêdzie mia³ inn± na boku, z tob± bedzie bo masz dobry chocia¿ ciê¿ki charakter, a z drug± bêdzie po to, ¿eby zaspokajaæ swoje potrzeby seksualne".
Ma³¿eñstwo to piêkne powo³anie, ale je¶li której¶ ze stron przestanie zale¿eæ, to na d³u¿sz± metê nie da siê tak ¿yæ. Zawsze trzeba pamiêtaæ o tym, co siê przysiêga³o, w ka¿dym momencie ¿ycia, a szczególnie ,,¿e ciê nie opuszczê a¿ do ¶mierci".
Zobaczcie jakie to piêkne: http://www.youtube.com/watch?v=CYjlHFTB … re=related
Florystka
Piêkne co?Bo takie tañce to ja na ka¿dym weselu widzê.
Dla mnie jest to piêkne, bo jak bywam na weselach to 1wszy taniec jest nudny, m³odzi tylko bujaj± siê i to wszystko, a tu jest tak weso³o pokazane,poza tym ca³o¶æ jest piêkna- pocz±tkowa droga ma³¿eñstwa
wierz±cy - niepraktykuj±cy
Tutaj nie ma nudy:):
http://www.youtube.com/watch?v=8hBFIBtO … re=related
Mia³em d³u¿szy czas dziewczynê z Hiszpanii i jako¶ mi siê bardziej ich podej¶cie do tego typu imprez podoba:).