Oto propozycja dla tych, którzy z różnych powodów nie mogą pojechać na rekolekcje lub dzień skupienia.
Więcej informacji znajdziecie tutaj:
http://www.powolanie.honoratki.pl/index … 271&id=271
Pozdrawiam
Gość
Świetny pomysł na taki ,,domowy" dzień skupienia, jak dla mnie bardzo fajna sprawa i na pewno skorzystam, jak tylko uspokoi się moja sytuacja sesjowa
Mnie też spodobał się ten pomysł,może uda mi się namówić więcej osób ze wspólnoty ateńskiej.Jak najszybciej podam wiadomość dalej.
Gość
mnie też! a do kiedy można się zgłaszać? BO ja do 30. 01 mam sesję
O dopiero zauważyłam:) Piękne to jest. Jak znajdę odpowiedni czas to się zgłoszę;-)
a taki dzien skupienia jest dla wszystkich?
OOO, coraz więcej chętnych - już są zgłoszenia (nawet na rekolekcje , nie ma terminu do kiedy, a raczej - do kiedy będą chętni - tylko proszę - piszcie kilka słów o sobie - to nie są gotowce, każdej osobie przygotowuję oddzielnie, biorąc pod uwagę wiek, zajęcie, czy ktoś uczestniczył w zorganizowanym dniu skupienia czy nie, czy odmawiał kiedyś brewiarz, itd.
W tych dniach skupienia można wziąć udział kilka razy - będą po prostu kolejne tematy, jakby głębsze wejście w siebie, może z tych osób powstanie jakaś wspólnota - bo jest spore zainteresowanie
Pozdrawiam i otaczam Was modlitwą
mała siostra Serca Maryi - Ancilla
Gość
Bardzo fajnie! )))))))))) już się cieszę na nie
po sesji dam znać siostrze
Ja już wysłałam maila, to będzie ważny dla mnie czas;-)
Pan jest wielki i bardzo mocno to pokazuje!!! Czyni wielkie rzeczy w bardzo prosty sposób!!!
Pochwalony bądź Panie mój, przez wszystkich, którzy swoje domy chcą uczynić domami modlitwy!!!
W ich sercach noszone będzie i rozważane Słowo Żywe
Niech Pan Was obdarzy pokojem!!!
Gość
Dobrze czekam.
Ja też bardzo bym chciała...Mogę?
Boża Wariatko, na co czekasz?? Wysłałaś zgłoszenie? Wirydiano, pewnie, że możesz - przyślij tylko zgłoszenie na maila podanego na stronie (powolanie.honoratki@gmail.com)
Pozdrawiam
Gość
Ja czekam na e-maila z materiałami na rekolekcje choć zaczynam je dopiero 13 lutego
Dobra nie ważne znowu się wygłupiłam.
Ach, to Ty!!!
No tak - po prostu nie skojarzyłam nicka z forum z Twoim mailem ( i imieniem, które podałaś w mailu).
Już teraz wiem o kogo chodzi!!!
Pozdrawiam
Boza wariatka zeby Ci nie bylo smutno ja mam na 8lutego i zastanawiam sie co Bog da przez Siostre Ancille dla mnie :-)
Gość
Dziewczyny, ja już jestem po i to naprawdę Boże działanie!!!
Dziękuję raz jeszcze za ten czas
Ja też już jestem po, miałam 2 lutego i na prawdę Pan Bóg przez Siostrę działa Przez te pomocne teksty zrozumiałam coś bardzo dla mnie ważnego. Chwała Panu!
Dzięki Siostro
Gość
no ja tez miałam 2 lutego