Mala Owieczka
Kochana Rodzinko
Dziekuje za cieple przywitanie. Czuje sie jak w domu.
Sciskam Mocno
M.
P.S. Przepraszam, ze nie uzywam polskich znaczkow
Gość
Spoko Rozumiemy
Mala Owieczka
Szczesc Boze kochana Rodzinko. Wybaczcie, ze dlugo sie nie odzywalam, ale duzo sie u mnie dzialo i nie wiem od czego zaczac...byc moze od tego, ze jednak wybralam powolanie do zycia w malzenstwie. Ciezko mi powiedziec dlaczego tak sie stalo, z jednej strony poniewaz Bog postawil na mojej drodze wspanialego mezczyzne, a z drugiej strony bo mialam mozliwosc odbywac wolontariat w tutejszych slumsach, ktore otworzyly mi oczy na wiele spraw. Mam nadzieje, ze to nie przeszkadza abym buszowala po tutejszym forum ;-) Zreszta tak sobie mysle: sw. Rita miala rodzine i potem wstapila do zakonu wiec byc moze moje powolanie bedzie wygladalo podobnie biorac pod uwage, ze to wlasnie ona jest moja patronka z wyboru. :-) Niech Bog Wam blogoslawi kochani. Lapcie mnie na FB.
Z miloscia
M.
Ostatnio edytowany przez margaretkaindyjska (2013-07-11 13:00:32)
margaretkaindyjska - witamy cię serdecznie
dzięki tobie jeszcze bardziej się tu poczułem jak w rodzinie
Gość
Witaj dobrze, że z nami jesteś
witaj
Mala Owieczka
Sluchajcie jeszcze tylko wspomne, ze mialam przyjemnosc byc u grobu sw. Tomasza Apostola. Widzialam kamien z wizerunkiem krzyza przy ktorym sie modlil...na kamieniu sa widoczne slady krwii. Ponoc krzyz krwawil nieustannie, nawet po jego smierci. Moglam rowniez zobaczyc odcisk stopy sw. Tomasza i reki, ktore wygladaja jak odciski OLBRZYMA(4x wieksze np od mojej stopy) Istnieje rowniez bardzo maly zbiornik wody, ktory pojawil sie za sprawa sw. Tomasza (oczywiscie z przywolenia Bozego) do dzis nikt nie potrafi znalezc zrodla tejze wody, a zbiornik ciagle sie napelnia.
Tutaj raczej nie moge wkleic zdjec, wiec potem postaram sie podeslac linki :-)
Szczesc Boze
M.