Gość
dobrze jest wiedzieć z kim się rozmawia, więc myślę, że dobrze będzie jeśli każdy powie krótko coś o sobie
Mam na imię Magda, mieszkam w Świdniku (małe miasto koło Lublina), uczę się w XXI LO w Lublinie, obecnie w klasie II Uwielbiam śpiewać, grać na gitarze, a także służyć Bogu przez np. czytanie czytań w czasie Mszy św. w parafii
Jak macie jakieś pytania to piszcie
Ja nazywam się Paulina mieszkam na Śląsku. Uczę się w Liceum także w 2 klasie. Także uwielbiam śpiewać choć nie bardzo mi to wychodzi hehe
Gość
Jam też jest z pięknej Lubelszczyzny Tak jak i wy II klasa LO
Uwielbiam robić zdjęcia, ogólnie lubię twórcze zajęcia jak np. układanie kwiatów, na tym punkcie mam bzika
Oprócz tego szeroko pojęta muzyka- zaczynając od mojej miłości czyli gitary przez wycie na chwałę Stwórcy
oraz słuchanie muzyki (takiej troszkę cięższej
).
Gość
Nazywam się Agata. Mieszkam w Łodzi. Uczę się w XXIV LO. Bardzo lubię śpiewać, rysować. Tak ja Rita lubie robić zdjęcia kwiatów. Od pewnego czasu czuję i pogłębiam moje powołanie, które dał mi Bóg. Mam nadzieję, że mi pomożecie je do końca właściwie rozeznać
Gość
Witajcie
Jestem Justyna i uczę się w... 2 klasie LO
Lubię śpiewać, a najczęściej psalmy na Mszach Świętych
Po maturze, jak Pan Bóg pozwoli zasilę wspólnotę Sióstr MBM
A w ogóle to jestem do Waszej dyspozycji
Pozdrawiam w Panu +
Widzę że tu prawie same 2 klasy..heheh ciekawe czy tez profil human....?
Gość
ja też II ale rok studiów i już w sumie zamknięty... więc jak ostatni wykładowca będzie łaskawy to już rok III
Gość
human, human Justynko
Gość
no pewnie że human...
Gość
22 letnia studentka pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej, przez 2 lata byłam w Zgromadzeniu Sióstr Karmelitanek Dzieciątka Jezus, kocham tańczyć, kiedyś robiłam to profesjonalnie teraz tylko jako hobby, w zakonie tak mnie kiedyś nazwała jedna siostra stąd ten nick.
Gość
Witamy Cię
Użytkownik
ja nazywam się Ania i jestem w pierwszej klasie liceum salezjańskiego liceum w Lubinie (Dolny Śląsk). Bardzo lubię śpiewać, szczególnie w Kościele (jestem w diakonii muzycznej a oprócz tego śpiewam psalmy). Oprócz tego interesuję się psychologią i pedagogiką, szczególnie przedszkolną i wczesnoszkolną, bo kocham dzieci, a poza tym w tej dziedzinie realizuje się charyzmat Zgromadzenia salezjańskiego do którego, jeśli Bóg pozwoli, wstąpię po maturze... a w kwestii profilu klasy to będę oryginalna bo jestem na mat-biolu
Gość
łał masz bardzo ładny avatar
Gość
Jestem tutaj nowa i mam na imię Ewelina i wybaczcie ale jestem z najpiękniejszego miasta w Polsce:D a mianowicie z Częstochowy choć teraz studiuje resocjalizacje w Poznaniu(I rok) ale w LO byłam na ekonomie:D Pozdrawiam
Gość
Witam wszystkich!
Jestem Natalia i w odróżnieniu od wszystkich uczęszczam do III klasy liceum(profil humanistyczny) ... mieszkam w centrum Polski,a mianowicie w Łodzi...
Jeżeli jest taka Wola Boża względem mnie to po maturce,która jest niebawem wstąpię(tak jak jak Justynka) do Zgromadzenia Matki Bożej Miłosierdzia...
Gość
heloł Promyczku
Gość
Cześć Skarbie
Gość
A ja mam na imie s. Amanda . Jestem Sercanką . Jestem na placówce w Lublinie . Ucze katechezy w szkole sredniej . Lubie wędrować po różnych miejscach a szczególnie po górskich szlakach.
Ostatnio edytowany przez Amanda (2008-12-09 20:21:15)
Gość
Witamy Siostrę
Gość
Witam wszystkich!
Mam na imię Monika mieszkam w okolicach Lublina. Uczę się…3 klasie liceum profilowanego w Lublinie. Lubię śpiewać, ale nie bardzo mi to wychodzi, lubię jeździć rowerem i grać w siatkówkę. Pozdrawiam