Gość
Mam na imię Karolina, jestem tegoroczną maturzystką, mieszkam w Wielkopolsce. Lubię się uśmiechać, słuchać innych, dawać siebie i swój czas. ogromny mol książkowy, uwielbiający muzykę, z którą chodzi cały czas (jak nie słucham to śpiewam, co też baaardzo lubię i podobnoż mi to dobrze wychodzi
) Bardzo mocno związana z Ruchem Światło-Życie, aktualnie po II stopniu formacji podstawowej. To tyle o mnie.
Dziękuję za to miejsce, myślę, że się tu rozgoszczę
Gość
Witam! Z twojego nicku wnioskuję że coś "wspólnego" z Karmelem masz No bo ja też
Pozdrawiam!
Użytkownik
Witaj
Gość
Marzenak napisał:
Jakie ksiazki lubisz czytac najbardziej?
wszystko, byle nie lektury obowiązkowe chociaż ostatnio praktycznie tylko literatura ubogacająca duszę
szukajaca Boga napisał:
Z twojego nicku wnioskuję że coś "wspólnego" z Karmelem masz
Karmel mnie pociąga swą duchowością, ale nick nie ma z tym nic wspólnego, bo jest połączeniem zdrobnienia mojego imienia i litery m od mola książkowego
Ostatnio edytowany przez karmolcia (2013-02-15 22:13:38)
Witamy i zapraszamy
skoro mowa o molach książkowych to zauważyłam, że takim molem jest Rita, teraz już mamy jednego mola więcej
a podobno mole są złe, ale to chyba o inne mole chodziło
Gość
ha, ja ostatnio mam książki w postaci podręczników maturalnych ale nie ciągnie mnie do nich specjalnie Ostatnio ubogaca mnie internet i strony na temat świętych i różnych zgromadzeń
kamcia napisał:
zauważyłam, że takim molem jest Rita, teraz już mamy jednego mola więcej
a podobno mole są złe, ale to chyba o inne mole chodziło
to muszę poznać koleżankę Ritę Lubię się wymieniać tytułami różnych książek
a co do moli - złe są tylko spożywcze i te co śpią w szafach
Ostatnio edytowany przez karmolcia (2013-02-16 08:20:28)
Gość
Ooo mówią o mnie no niestety, moja pasja czytania trochę podupadła, czytam bardzo dużo, ale niekoniecznie literatury pięknej
Na moich studiach dość dużo trzeba czytać i moje czytelnictwo często ogranicza się do tekstów naukowych
ale jak mam chwilę albo ferie (jak przez ostatni tydzień
) to czytam, ile wlezie
Witak Karmolciu, dobrze, że jesteś
Gość
Witamy, witamy