Proponuję, by tu zamieszczać informacje o spotkaniach, jesli ktoś z kimś chce się spotkać... lub ogólne spotkania FURTY gdyby do takich miało dojść
Wirydiana napisał:
Jakby co to zapraszam całą ekipę Furty do siebie...
Mieszkam sama, a 2 min ode mnie są sisotry pallotynki, myślę, że udało by się z nimi coś zorganizować...:)Piszę serio
ja pragnę się pożalić ..... tzn. oczywiście pochwalić ze widziałam sie z Hebronką
całe 5 godzin albo i więcej
Gość
ja od października będę we Wrocławiu lub Łodzi w zależności gdzie się dostanę także wtedy też jestem otwarta na spotkania
No chyba, że teraz ktoś ma blisko do Ostrowa Wielkopolskiego to zapraszam serdecznie
Więc do do Wrocławia... termin spotkania jest... ktoś jeszcze chętny ?? o ile Ania, nie ma nic przeciwko ?
Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
Kamcia... bardzo miła, otwarta osoba. No i doskonały przewodnik, który podbił serca tłumów! Jak na JG to tylko z nią
Fajnie poznać osobę z forum na żywo i porównać tę osobę ze swoim wyobrażeniem o niej!
_____
A może mieszka ktoś w Poznaniu? ;-) Bywam tam raz w miesiącu.
Użytkownik
Me@, ja naturalnie jestem jak najbardziej za tym, by do naszego spotkania wciągnąć jeszcze wszelkich chętnych wstępnie 11 marca - Wrocław
szczegóły to już chyba na PW, ale bardzo, baaaaardzo zapraszamy
a w październiku w razie czego ponowimy spotkanie, tym razem z udziałem karmolci
Gość
O jak mi miło
Gość
Ja zapraszam do Koszalina, jestem w nim ciągle ;-)
a ja zapraszam na Jasną Góre przewodnik gratis
Gość
kamcia, poważnie podejmujesz się przewodnictwa? Uważaj, bo Cię wynajmę
mogę oprowadzić po wszystkich muzeach, kawiarniach, biedronkach, kościołach itp
nawet w innej wersji językowej
tylko muszę mieć wolny czas w moim jakże napiętym grafiku
aż się dziwię sama sobie, że znalazłam czas jak była Hebronka
kamcia, ja preferuje biedronki ! Nie wiem kiedy tam dojadę, ale jak uda mi się dojść w ostatnim etapie jakiejś pielgrzymki to dam Ci znać
Gość
Kamcia , a będziesz może teraz na Jasnej Górze w weekend, jak będzie czuwanie ?
dla Ciebie terestynkaa zawsze xd
to zależy o której i w jaki dzień
bo jeśli chodzi o nocne czuwanie to nie wiem czy będzie mi się chciało jechać
a Me@ jeśli chodzi o biedronki to nawet z zamkniętymi o czami tam trafię
chcę zwrócić uwagę, że Hebronka i Terestynkaa jakoś dziwnie zamilkły po tym jak oprowadzałam je po Jasnej Górze
hahahahaha :
Gość
Gdzież bym tam zamilkła ;p
Mi tam się podobało !
ktoś jeszcze potrzebuje przewodnika?
a może dziewczyny podzielą się wrażeniami a tym samy zareklamują mnie? hahahahhhahaha:)
Gość
Więc.. Kamcia zna bardzo fajne skróty ;-) Jest miła, gadatliwa ;p Jednak nie polecam jej osobom, które preferują ślimacze tempo ;p ( Chyba, że Kamciu w swoim asortymencie posiadasz zmienny tryb chodzenia ;-) ).
Nie tylko zapoznała mnie z Jasną Górą, ale również dowiedziałam się o włoskim jedzonku w biedronce, na które wcześniej nie zwróciłam uwagi oraz pożyczyła kurtkę mojej koleżance
Tak więc, Kamciu, masz u mnie 6/6 !
A teraz czas pogwiazdorzyć : Polecam- Terestynkaa ;-)