Gość
Przywia³a mnie tu bezsenna noc, a przywitaæ siê te¿ by trzeba Je¶li wytrzymacie z takim wariatem jak ja, bêdzie mi bardzo mi³o. S³u¿bowo pedagog specjalny in spe, prywatnie raczkuj±cy ikonograf i naginacz Kanonu pod zaistnia³e potrzeby
Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
Bezsenne noce, jakie one czasami s± potrzebne!
Witaj, napisz co¶ wiêcej o swojej pracy - sama chcia³am i¶æ na pedagogikê specjaln± :-)
no i co to znaczy "naginacz kanonu"? ;-)
Gość
Jeszcze sie uczê, wiêc in spe A jak ju¿ dobrnê do koñca, to bêdê "cz³owiek orkiestra od najm³odszych milusiñskich". Jak sie bawiæ, to sie bawiæ, mieæ najbardziej napakowany plan i najwiêcej szalonych pomys³ów, bo nigdy nie wiadomo, jaki przypadek wpadnie w rêce. Mo¿e byæ autystyk, a mo¿e niedowidzieæ... Czasem po prostu potrzebowaæ ma³ej pomocy, by wpa¶æ w koleiny prawid³owego rozwoju
A ¿e naginacz... Jak od lat siedzê w tematyce ikon i ogólnie pojêtego chrze¶cijañskiego Wschodu, tak nauczy³am siê, ¿e czasami trzeba wpisaæ w Kanon co¶ nowego. S± nowi ¶wiêci, czasem kto¶ o co¶ bardzo prosi, a tego jeszcze ¿adna rêka nie rozpisa³a. Wtedy jest arcyd³uuuuga pogawêdka z Najwy¿szym i konkretnym ¶wiêtym, czy mo¿na podj±æ pracê. Najczê¶ciej odpowied¼ przychodzi we ¶nie, czasami w codziennych sytuacjach, wtedy pojawia siê szelmowski u¶miech i wchodzê do akcji
dy¿urna Oelka napisał:
Je¶li wytrzymacie z takim wariatem jak ja, bêdzie mi bardzo mi³o.
Ja jako moderator tego forum....
a tak na powa¿nie hahahahahahahahahahahahha
kamcia wita na pok³adzie Gwarantujê, ¿e je¶li u¿ytkownicy wytrzymali z Kamci± to i z Tob± wytrzymamy
Użytkownik
Czy mogê zapytaæ co oznacza Twój nick?
No to pytam
Gość
A to odno¶nie mojej pasji, a raczej bzika. Taka stra¿ ogniowa od wszelkich problemów na rozstawie 1435mm Taki ma³y teatr wyobra¼ni, ¿eby ¼le nie poj±æ. kekhem... Jest wieczór. Stoisz cz³owiecze na peronie z zamkniêtymi oczyma pod daszkiem, ws³uchuj±c sie w krople spadaj±cego deszczu. I nagle pojawia siê subtelny syk, w nos ³askocze para, pracuj± t³oki, robi siê przyjemnie ciep³o. To parowóz, wielka, czarna maszyna, która ¿yje. Bije od niej nieziemska energia, bo ma duszê. Nie ma siê czego baæ, przecie¿ jest pod skrzyd³ami Kasieñki
Użytkownik
Ciekawa ta pasja
Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
musisz byæ niesamowicie kreatywn± osob±! Z chêci± pozna³abym Ciê w realu!