"Furta"

Ogłoszenie

Jest to forum powo³aniowe, którego celem jest wspólne d±¿enie do Pana Boga, szukanie Go, odkrywanie swego powo³ania..., a wiêc modlimy siê za siebie :)

1.U¿ywamy tylko jednego konta i nie tworzymy podobnych nicków ani avatarów.
2.Dbamy o jêzyk na forum. Nie u¿ywamy wulgaryzmów.
3.Szanujemy siê wzajemnie. Nie obra¿amy, nie oczerniamy, nie wy¶miewamy innych forumowiczów.
4.U¿ywamy ogólnie przyjêtych zasad kultury.
5.Wszelkie naruszenia regulaminu czy jakie¶ zaistnia³e konflikty powinny byæ zg³oszone administracji.
6 Nie piszemy krótkich postów typu: "ok.", "acha", "super" itd.
7.Nie tworzymy nowych w±tków, je¶li taki temat ju¿ istnieje, szukamy.
8.Kolor czerwony jest przeznaczony tylko dla administratorów i moderatorów forum.
9.Je¶li wklejamy co¶ z jakiego¶ ¼ród³a, wklejamy te¿ link lub piszemy sk±d to wziêli¶my, ¿eby nie naruszaæ praw autorskich.
10. Dbamy o porz±dek na forum. Staramy siê nie pisaæ posta pod postem, u¿ywamy funkcji "edytuj", wyj±tkiem mo¿e byæ od¶wie¿enie tematu.
11. W zwi±zku z przeprowadzanymi na forum porz±dkami, przynajmniej raz na rok trzeba napisaæ chocia¿ jeden post. Osoby nieaktywne bêd± usuwane z forum.

Rangi na forum s± jedynie symboliczne, nie maj± odzwierciedlenia w rzeczywisto¶ci.

#1 2013-09-14 22:35:44

dy¿urna Oelka

Gość

Zdrowia!

Przywia³a mnie tu bezsenna noc, a przywitaæ siê te¿ by trzeba Je¶li wytrzymacie z takim wariatem jak ja, bêdzie mi bardzo mi³o. S³u¿bowo pedagog specjalny in spe, prywatnie raczkuj±cy ikonograf i naginacz Kanonu pod zaistnia³e potrzeby

#2 2013-09-15 03:24:16

Hebronka

Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?

Re: Zdrowia!

Bezsenne noce, jakie one czasami s± potrzebne!
Witaj, napisz co¶ wiêcej o swojej pracy - sama chcia³am i¶æ na pedagogikê specjaln± :-)
no i co to znaczy "naginacz kanonu"? ;-)

#3 2013-09-15 04:31:36

dy¿urna Oelka

Gość

Jeszcze sie uczê, wiêc in spe A jak ju¿ dobrnê do koñca, to bêdê "cz³owiek orkiestra od najm³odszych milusiñskich". Jak sie bawiæ, to sie bawiæ, mieæ najbardziej napakowany plan i najwiêcej szalonych pomys³ów, bo nigdy nie wiadomo, jaki przypadek wpadnie w rêce. Mo¿e byæ autystyk, a mo¿e niedowidzieæ... Czasem po prostu potrzebowaæ ma³ej pomocy, by wpa¶æ w koleiny prawid³owego rozwoju
A ¿e naginacz... Jak od lat siedzê w tematyce ikon i ogólnie pojêtego chrze¶cijañskiego Wschodu, tak nauczy³am siê, ¿e czasami trzeba wpisaæ w Kanon co¶ nowego. S± nowi ¶wiêci, czasem kto¶ o co¶ bardzo prosi, a tego jeszcze ¿adna rêka nie rozpisa³a. Wtedy jest arcyd³uuuuga pogawêdka z Najwy¿szym i konkretnym ¶wiêtym, czy mo¿na podj±æ pracê. Najczê¶ciej odpowied¼ przychodzi we ¶nie, czasami w codziennych sytuacjach, wtedy pojawia siê szelmowski u¶miech i wchodzê do akcji

#4 2013-09-15 05:24:52

Marzenak

wierna Panu- moderator

SkÄ…d: Dolny Slask,Ateny
Punktów :   17 

Witaj, no to zdrowia

BOGU MEMU UFAM ON PROWADZI MNIE

Na¶laduj Chrystusa-kochaj i s³u¿

#5 2013-09-15 12:40:00

GP

CSsR

Punktów :   

Witaj Oelko

Nie bój siê, wyp³yñ na g³êbiê - jest przy tobie Chrystus!

"Odwagi! Bóg pokieruje wszystkim!" (¶w. Klemens M. Hofbauer)

OTO JESTEM, PO¦LIJ MNIE!

#6 2013-09-15 12:57:36

kamcia

Mistrzyni Nowicjatu

28860759
Call me!
Punktów :   14 

dy¿urna Oelka napisał:

Je¶li wytrzymacie z takim wariatem jak ja, bêdzie mi bardzo mi³o.

Ja jako moderator tego forum....
a tak na powa¿nie hahahahahahahahahahahahha
kamcia wita na pok³adzie Gwarantujê, ¿e je¶li u¿ytkownicy wytrzymali z Kamci± to i z Tob± wytrzymamy

Nie umiem dziêkowaæ Ci Panie, Bo ma³e s± moje s³owa. Zechciej przyj±æ moje milczenie, I naucz mnie ¿yciem dziêkowaæ.

https://www.facebook.com/ForumFurta

#7 2013-09-15 17:46:23

ministrantka

Użytkownik

Punktów :   

Czy mogê zapytaæ co oznacza Twój nick?
No to pytam

#8 2013-09-15 19:18:50

dy¿urna Oelka

Gość

A to odno¶nie mojej pasji, a raczej bzika. Taka stra¿ ogniowa od wszelkich problemów na rozstawie 1435mm Taki ma³y teatr wyobra¼ni, ¿eby ¼le nie poj±æ. kekhem... Jest wieczór. Stoisz cz³owiecze na peronie z zamkniêtymi oczyma pod daszkiem, ws³uchuj±c sie w krople spadaj±cego deszczu. I nagle pojawia siê subtelny syk, w nos ³askocze para, pracuj± t³oki, robi siê przyjemnie ciep³o. To parowóz, wielka, czarna maszyna, która ¿yje. Bije od niej nieziemska energia, bo ma duszê. Nie ma siê czego baæ, przecie¿ jest pod skrzyd³ami Kasieñki

#9 2013-09-15 20:58:46

ministrantka

Użytkownik

Punktów :   

Ciekawa ta pasja

#10 2013-09-15 21:14:57

Hebronka

Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?

musisz byæ niesamowicie kreatywn± osob±! Z chêci± pozna³abym Ciê w realu!

#11 2013-09-16 00:09:34

Beatrice

Użytkownik

SkÄ…d: Lublin
Punktów :   

Witaj

Stopka forum

RSS