"Poszed³bym za Tob±,Panie,ale..."
http://www.seminarium.wroclaw.pl/voxnos … n44_10.php
Pój¶cie za Panem wi±¿e siê na pewno z jakimi¶ obawami,wyrzeczeniem,rezygnacj± z jakiego¶ dobra...
Je¶li cz³owiek wybiera wygody,przyzwyczaja siê do nich,pó¼niej ciê¿ko jest odpowiedzieæ Bogu na g³os powo³ania,ciê¿ko zrezygnowaæ z wygód i ³atwo mo¿na zatraciæ powo³anie.Czasem trzeba umieæ zrezygnowaæ z jakiego¶ dobra- dla dobra wiêkszego.
My¶lê,¿e ta Droga Krzy¿owa jest tak± pomoc±,by g³êbiej zastanowiæ siê czy ja czasem nie wybieram wygodnego ¿ycia,czy nie uciekam przed tym Bo¿ym g³osem,którego s³yszê mo¿e na dnie serca...
A jakie s± Wasze przemy¶lenia po odprawieniu tej Drogi Krzy¿owej?
Gość
dosta³am to od kogo¶ na mejla...
Gość
ooo, dziêkuje bardzo za te rozwa¿ania
trochê jestem do ty³u je¶li chodzi o Wasze posty
dziêki raz jeszcze, sporo mi u¶wiadomi³y..
Moderator!
ja mam tê Droge Krzy¿ow± w postaci multimedialnej
Dzisiaj Pi±tek, dzieñ Mêki Pañskiej. Droga Krzy¿owa to jedno z moich ulubionych nabo¿eñstw. W³a¶nie odnalaz³am ten w±tek.
Dziêkujê za niego Kasiu.
O dziêki Kamisia za odkopanie w±tku, po latach patrzê na to, co pisa³am w 2009 roku i siê zdziwi³am, ¿e nawet m±drze napisane ha ha Wydrukujê sobie tê Drogê Krzyzow±, bo mimo, ¿e mam ju¿ kilka, ta wydaje siê byæ bardzo pomocna, po up³ywie lat
Na 1wszym skupieniu "Barki"(rok temu) odprawiali¶my tak± Drogê Krzy¿ow± podchodz±c do ka¿dej stacji Nawet nie wiedzia³am, ¿e kiedy¶ j± tu umie¶ci³am
S³u¿ebnica Pana napisał:
ja mam tê Droge Krzy¿ow± w postaci multimedialnej
a mozna poprosiæ o wersjê multimedialn±?
Gość
Chêtnie bym rozwa¿y³a ale niestety nie mogê otworzyæ powy¿szego linka, podaje komunikat przekroczono limit czasu po³±czeñ i jaki¶ b³±d wczytywania czy co¶
kamieñ napisał:
Chêtnie bym rozwa¿y³a ale niestety nie mogê otworzyæ powy¿szego linka, podaje komunikat przekroczono limit czasu po³±czeñ i jaki¶ b³±d wczytywania czy co¶
¶ci±gnê³am na Worda i przygotowa³am do wydruku, ale jak podasz swój mail to prze¶lê tobie. mo¿e byæ?
Użytkownik
Teraz siê otwiera
Gość
weraikon je¶li masz to na kompie to proszê prze¶lij na maila, bo zrozumia³am, ¿e pobra³a¶, a mnie siê ten link nie otwiera. Chyba, ¿e znów co¶ ¼le czytam....a jaka¶ rozkojarzona jestem