Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
No przecież jest o tym mowa na pierwszej stronie tego wątku
Ja się dopisałam wczoraj, ponoć trzeba poczekać do 4 dni aż dopiszą do listy chętnych, mam nadzieję, że nie zapomną o moim numerze i szybciutko będę dostawała smsy. Wielka motywacja, taka przypominajka.
Gość
Ja kiedyś wysłałam zgłoszenie na sms z nieba i dopiero teraz odezwali się do mnie więc ponowiłam moje
zgłoszenie. Aha jest uruchomiona nowa stronka sms z nieba www.smsznieba.pl
s. Maksymilla
Codziennie to bym chyba nie wyrobiła z wysyłaniem, bo na kompie codziennie nie jestem (wyjazdy i inne obowiązki domowe i parafialne). Ale polecam bardzo SMS z Nieba, jak ju pisano wyżej
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Użytkownik
To była dobra akcja...ale niestety ani ja ani Tereska nie byłyśmy w stanie tego prowadzić... to w sumie dobre 2 godziny siedzenia i wysyłania...
czytając pierwszy post.. to super sprawa!!
zgadzam się z Marzenak może warto przywrócić
No ale jestem zakrecona wszystko wyjasnione w pierwszym poscie,jak ja to czytalam nie wiem? chyba myslami bylam z naszymi maturzystami
no to co przywracamy ?
jestem za!!! hahahah
Ludziska kochane jak ktos chetny niech sie zglosi.Gdzies o uszy obilo mi sie,ze patronat nad GG obejmuje nasza kamcia
Gość
Jak coś, to moge pomóc
Marzenak napisał:
Gdzies o uszy obilo mi sie,ze patronat nad GG obejmuje nasza kamcia
hahahahahahahahahahahah hahahahahahahaha:)
nic dodac, nic ująć hahahahahaha
to mnie rozbawiło, brawo Marzenak hahahahahahaha )
to ja mam 2 pytania hahahah:)
1. jak miałoby to wyglądać? czytając cały wątek widzę, że cytat z Pisma i myśl świętego. Czy ktoś może pamięta jak to wyglądało gdy zajmowały się tym Tereska i Promyczek?
2. Kto były chętny, aby dostawać takie wiadomości?
Gość
No to mamy trzy osoby do pomocy a jednego chętnego do dostawania tego
Ale ruch
nie to nie, hehehe
ja tam lubię Pismo Święte
Prz17,17
Gość
ja chcę dostawać
Użytkownik
ja też chcę i też mogę pomóc, choć przy takim zainteresowaniu to chyba zbędne
chyba, że znalazłoby się nas 7 osób i każda przejęłaby jeden dzień tygodnia, to by była ciekawa opcja, wtedy dla nikogo nie byłoby to obciążające, a równocześnie zapewniłoby to nam różnorodność, bo wiadomo, że jak pisze jedna osoba to jest to takie trochę stronnicze, wybiera to, co tej osobie akurat się podoba itp.... zostawiam to wam pod rozwagę
ale nadal nikt nie napisał, jak miałoby to wyglądać
czy jeden fragment z Pisma Świętego, dowolny, czy wybrany z Ewangelii z dnia
i czy jedna mysli świętego?