Gość
Jeździcie na Lednicę? Ja byłam już 5 razy I w tym roku też oczywiście jadę
I udało mi się zaangażować we wspólnotowe dzieło i zrobić jedną kartę do Lednickiej Księgi Psalmów
Nie mogę się już doczekać!! Lednica to dla mnie takie naładowanie akumulatora na następny rok. A, i oczywiście nie może zabraknąć przejścia przez Bramę-Rybę
Moderator!
ooo Lednica ja jadę w tym roku po raz 3
niesamowite przeżycia
temat tegorocznej Lednicy będzie o Czasie
więcej info na www.lednica2000.pl warto tm pojechać na prawde!!!
a jeszcze podróż pociągiem św. Jacek
Gość
niestety, ja nie jadę tym pociągiem, bo całkowicie omija centrum Polski.. Jadę autokarem z mojej parafii
Moderator!
ale ważne, że jedziesz, bo na prawde warto
Czy ktoś się jeszcze wybiera na Lednicę?
Ostatnio edytowany przez Służebnica Pana (2009-04-10 10:17:13)
Gość
ja nie, byłam raz i zobaczyłam coś co mnie zniechęciło- po prostu to nie moje klimaty, nie zrozumcie mnie źle,każdy ma swoją duchowośc w drodze do Boga.
Moderator!
tak to prawda,każdy ma swoją duchowośc w drodze do Boga. innym się podoba a innym nie pozdrawiam
Gość
Ja jadę oczywiście! Nie wyobrażam sobie tam nie być! W tym roku jadę po raz 13.!
Moderator!
wow no to pięknie pociągiem św Jacek może??
Gość
ja prawdopodobnie pojadę z ekipą z mojej szkoły... nie ma to jak katolicka szkoła...
ale jadę po raz pierwszy...
Użytkownik
ja też nigdy nie byłam i w tym roku także nie ma takiej możliwości żebym się tam znalazłam bo rodzice powiedzieli że do wakacji nigdzie nie pojadę... może w przyszłym roku
Moderator!
Czy są jakieś osoby chętne żeby pojechać na Lednicę z okolic Lublina lub Zamościa, a nie mają czym dojechać??? to piszcie do mnie na gg
Pozdrawiam
Gość
Nigdy nie byłam na Lednicy i bym chętnie pojechała, ale niestety ten termin mam zaklepany już od 2 miesięcy Ostatnio chyba za dużo się dzieje
Wiecznie jakieś uroczystości
Moderator!
szkoda może za rok się uda
piszcie, piszcie
Ja w tym roku też mam zamiar pojchać- to będzie mój 6-ty raz
Jeżdżę na Lednicę od 2004r.,jeszcze wtedy przemawiał do nas Jan Paweł II,zapamiętałam jego słowa,by nie bać się powiedzieć "TAK" Chrystusowi.
"Drodzy młodzi Przyjaciele,Chrystus pyta każdego i każdą z Was:
"Czy miłujesz...?"
Chrystus pyta: "Czy miłujesz Mnie...?"
Chrystus pyta: "Czy miłujesz Mnie bardziej...?"
Wejdź w głębię swego młodego serca.Tam znajdziesz odpowiedź.
Miłość jest w Tobie.To Boży dar.
A zatem patrz w przyszłość i nie bój się powiedzieć Chrystusowi:TAK.
Choć to miłość wymagająca,nie bój się kochać Chrystusa.
On pierwszy nas umiłował...- umiłował do końca."
Wtedy hasłem było:"Daj się złowić w sieć miłości" i dałam się złowić - byłam już 5 razy .
Każde spotkanie nad Lednicą umacnia wiarę,czuje się taką radość w sercu,obecność i miłość Bożą,gdy wielbimy Pana tańcem i śpiewem.
Gdy rok temu samoloty nakreśliły nad nami serce przebite strzałą to aż ciarki przeszły Bóg kocha nas ciągle taką samą miłością,niezależnie od naszych uczuć
(bo nie zawsze czujemy Jego obecność i miłość
. Lednica zbliża do Boga,uczy spojrzenia na wszystko oczami wiary,pozwala zrozumieć i dostrzec wiele spraw. CHWAŁA PANU za to,że prowadzi nas swoimi drogami!!!
Gość
Ja też byłam już 4 razy i nie mam zamiaru w tym roku zostać w domu:) Każdy taki wyjazd wnosi w moje życie dużo dobrego:)
Moderator!
ja też nie mam zamiaru siedzieć w domu jade po raz 3
Gość
to tak jak ja
Gość
No ja się upewniam Ale razczej jadę
Moderator!
Jedziesz Promyk jedziesz
Moderator!
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Służebnica Pana (2009-05-19 11:15:44)