Gość
Jesli chodzi o Lednice to byc może się zjawię....
Ale to jeszcze nic pewnego, bo miałam inne plany i teraz musze to jakoś odkręcić
Gość
A mi się właśnie plany odkręciły na 6 czerwca... ale zakręciły sie na 7 czerwca- odpust w parafii i muszę być w dobrej formie
Gość
Tegoroczna piosenka jest przepiękna
Gość
Dużo słyszałam o spotkaniach Lednickich ale niegdy nie byłam Ale może 6 się spotkamy
Dzisiaj się dowiem czy ktoś z mojego miasta jedzie
I proponuję zorganizować jakieś spotkanie forum co Wy na to?
Moderator!
jestem jak najbardziej zaaaa
ja na pewno będę
Gość
ja też napewno będę i jestem zaaa
Moderator!
czym jedziesz??
Św. Jackiem?
Gość
Jade i ja!
Moderator!
i za to Chwała Panu
Gość
jade z grupą autokarem...
Moderator!
To widzimy się na Lednicy
Gość
Ja w poniedziałek się dowiem czy pojadę Bo mój organizator wyjechał
Będzie się trzeba umówić w konkretnym miejscu i godzinie
Moderator!
nom i powymieniać nr tel
Gość
To jak ktoś chciałby mój numerek to proszę pisać na gg
Moderator!
to się zgłosze
a mi pisać na PW to prześlę
Gość
ja w tym roku oczywiście tez jade jest to moj 5 raz. Bardzo lubie jezdzic na Lednice, wracam z tamtad z taka radoscia w sercu. Co roku poprostu wracam chyba bardziej zadowolona bez wzgledu na to jaka jest pogoda
Naprawde zachecam te osoby ktore jeszcze nie byly, zebyb sie przekonaly. nie warto patrzec na innych ludzi co tam wyprawiaja , bo gdyby wszyscy patrzeli na innych to by tam nie przyjezdzalo tyle ludzi
Zgadzam się z Tobą Gosiu, pogoda wcale nie przeszkadza . Będę już 6-ty raz w tym roku,pamiętam jak po śmierci Papieża padało i grzmiało,wszystko przemakało, wiatr łamał parasolki, ale to wtedy nie było ważne,nadal skakaliśmy na chwałę Pana i z radością oraz pokojem w sercu powróciliśmy do domu
.
Gość
tak ja tez pamietam ta pogode bylo super chociaz padalo no oby w tym roku byla ladnie trzeba sie o to modlic bysmy sie pozniej nie pochorowali
Gość
no szkoda moze ci sie uda w nastepnym roku ale jezeli bedziesz miala okazje to polecam ten wyjazd naprawde warto no i powodzenia na egzaminie zawodowym
Gość
Boża_Owieczko ja również mam egzamin zawodowy 16 czerwca ale mimo wszystko jadę jak mnie zabiorą
bo i tak wiem, że myślami będę z nimi i z nauki nici....
...................................................................................................................................................
jadę do zobaczenia kochani na Błoniach
......................................................................................................................................................
Nie piszemy jednego posta pod drugim