Gość
Ja na szlak ruszam w poniedziałek 16 żeby w sobotę być u Matki Bożej. Pielgrzymka jest to wyjątkowy czas nie da się tego opisać. Siła modlitwy pielgrzymkowej jest przeogromna:)
Gość
domi a jaka to pielgrzyka i do kiedy?
Gość
z Radomska,do 27
Gość
aha:) Z tego co czytam na necie to już trwa, a to jest jajkaś inna?
Ostatnio edytowany przez aneta89 (2010-08-11 07:41:35)
Gość
jest to normalna pielgrzymka,Radomsko co roku wychodzi 24...
Gość
dzięki z Radomsko a nie z Radomia...
Ostatnio edytowany przez aneta89 (2010-08-12 13:35:14)
Użytkownik
ja w poniedziałek już wróciłam z Częstochowy... szliśmy 10 dni, na pielgrzymce byłam drugi raz... niesamowite przeżycie... choć tej zeszłorocznej w żaden sposób nie da się porównać z tą... być może dlatego że tymczasowo było to takie moje małe pożegnanie z pielgrzymkowym szlakiem... bo jeśli Bóg pozwoli, to najbliższa pielgrzymka dla mnie to nie szybciej niż za 6 lat... ale nie żałuję ani chwili tam spędzonej, ani jednej nieprzespanej nocy, ani jednego pęcherza jeśli ktoś się zastanawia nad pielgrzymką to naprawdę nie powinien mieć żadnych wątpliwości
Gość
Ja chcę iść na pielgrzymkę ale tylko 23 sierpnia nie mogę, więc ktoś zna jakieś pielgrzymki pomiedzy tym dniem?
Gość
Pielgrzymka opolska 16-21:))
Gość
No właśnie a ja jestem z podkarpacia
Gość
Serdecznie zapraszam ) Szybka decyzja wsiadasz w ciopąga i jesteś
) Ja wyruszam ze strumieniem Raciborskim ale i tak w końcu wszystkie "strumienie" łączą się w jedną opolską pielgrzymkę
))
pozdrawiam:)
Gość
troszkę mało czasu bo to już w poniedziałek
Gość
a co z bagażami mogą być w ten sam dzień
Gość
Chyba się nie zdecyduję, ale dzięki:)
Gość
Bagaże składa się przed wyjściem rano od godz 7.00:))
Jeszcze jest pielgrzymka Gliwicka która rusza we wtorek i w sobotę jest w Częstochowie
Jakbyś miała jakieś pytania to pisz na gg albo na pw
Ostatnio edytowany przez Lusi (2010-08-14 20:28:46)
Gość
Napisałam Ci na gg.
Moderator!
ja właśnie wczoraj wróciłam z pielgrzymki od Stóp Mateńki
s. Maksymilla
A ja wróciłam 13 z Częstochowy i Krakowa Niesamowite łaski się w tym roku wylały, za co chwała Panu!
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
Wczoraj wróciłam z Jasnej Góry, na którą pieszo wraz z XXX Pieszą Pielgrzymką Podlaską wkroczyłam - do Matki. Tam jest prawdziwy pokój serca. A rekolekcje w drodze- niesamowite, cudowne. Polecam wszystkim
Dzieło pielgrzymie trudne, ale piękne!
Gość
Aniu, dziękujemy za piękne świadectwo pielgrzymowania do Matki Ostrobramskiej... Kiedyś jeden z księży opowiadał nam o tym, jak kiedyś pielgrzymował właśnie do Wilna... Piękna sprawa, człowiek uczy się zaufania Panu i wdzięczności za wszystko, co otrzymuje.
Pozdrawiam