Gdyby tu by³a opcja "lubiê to" Ja tak¿e dziêkujê za nowych ¶wiêtych ko¶cio³a katolickiego
Gość
Dziêkujê za tamte s³owa... Za ³askê bycia.
Gość
Dziêkujê...
Za czas dorastania i tamt± decyzjê.
Panie, dziêkujê za owocny czas rekolekcji ignacjañskich, za to, co uczyni³e¶ we mnie, co pokaza³e¶, za to, ¿e Ty dotrzyma³e¶ obietnicy. B±d¼ Uwielbiony Bo¿e!
Gość
Dziêkujê Ci Bo¿e za to wszystko, co ka¿dego dnia otrzymujê od Ciebie.
Panie Jezu dziêkujê Ci za czas spêdzony z Tob± w Przenaj¶wiêtszym Sakramencie u ss. Klarysek od Wieczystej Adoracji. Za wspania³e chwile, wspóln± grê z siostr±, czas ciszy, refleksje w parku, wyg³upy z kole¿ank± , i za to, ¿e popchn±³e¶ mnie do tego, na czym Ci zale¿a³o, za wszystko wielkie Dziêki!
Użytkownik
Jezu, dziêkujê Ci, ¿e dzisiaj wreszcie uda³o mi siê powiedzieæ moim rodzicom, ¿e wstêpujê do Karmelu i ¿e mimo ich reakcji mam pokój w sercu i czujê wolno¶æ... <3
Gość
Dziêkujê za czas odkrywania prawdy, tej trudnej, ale i wyzwalaj±cej.
Dziêkujê Panie, ¿e uda³o siê naprawiæ skuter, ¿e pomog³e¶ mi przez ludzi i zd±¿y³am zrobiæ przegl±d na czas
Dziêkujê Ci Bo¿e, za to, ¿e jednak nam siê silnik w samochodzie nie zatar³ i uda³o mi siê bezpiecznie wróciæ z Krakowa do Kêt... Dziêkujê Ci za to, ze odezwa³a siê w koñcu do mnie siostra i za to, ¿e pozna³am rodzinê od strony taty
Dziêkuje Panie Jezu za Mszê ¶w. odpustow± i za to, ¿e przywo³a³e¶ mnie tam, mimo tego, ¿e mi nie chcia³o siê i¶æ do 2-go ko¶cio³a tak daleko, to Tobie siê uda³o... zrozumia³am. Dziêkujê, ¿e mimo tego, ¿e chcia³am wmieszaæ siê w t³um id±cy w procesji za Tob± w Naj¶wiêtszym Sakramencie, nie uda³o mi siê i sz³am 1-wsza za Tob±- w Hostii ¦wiêtej, nie ogl±daj±c siê za siebie, ale wpatruj±c siê w Ciebie. Dziêkujê Umi³owany!
Dziêkujê za spotkanie z innymi Oazami i wspólnotami na Powakacyjnym Zje¼dzie w ¯ywcu <3 za wspóln± eucharystiê, rozmowy z siostrami (el¿bietanki s± super! ) i mi wcale d³ugie kazanie P. Gregera nie przeszkadza³o, by³o piêkne o mi³osierdziu Bo¿ym <3 i obraz Mi³osiernego w centralnym miejscu... <3 DZIÊKUJÊ
prosze o modlitwê za nasze wspólnoty
Panie, dziêkujê za wczorajsz± Mszê ¶w. z modl.o uzdrowienie, za to, co dokona³e¶, za tak liczne uzdrowienia... Chwa³a Tobie Jezu w Naj¶wiêtszym Sakramencie!
Dziêkujê Panie za 35 rocznicê ¶lubu rodziców, za Twoje b³ogos³awieñstwo, za dzisiejsz± Mszê ¶w. i prezent od ksiêdza dla nich
Gość
Za Twoje mi³osierne Serce, dziêkujê Jezu