Gdyby tu była opcja "lubię to" Ja także dziękuję za nowych świętych kościoła katolickiego
Gość
Dziękuję za tamte słowa... Za łaskę bycia.
Gość
Dziękuję...
Za czas dorastania i tamtą decyzję.
Panie, dziękuję za owocny czas rekolekcji ignacjańskich, za to, co uczyniłeś we mnie, co pokazałeś, za to, że Ty dotrzymałeś obietnicy. Bądź Uwielbiony Boże!
Gość
Dziękuję Ci Boże za to wszystko, co każdego dnia otrzymuję od Ciebie.
Panie Jezu dziękuję Ci za czas spędzony z Tobą w Przenajświętszym Sakramencie u ss. Klarysek od Wieczystej Adoracji. Za wspaniałe chwile, wspólną grę z siostrą, czas ciszy, refleksje w parku, wygłupy z koleżanką , i za to, że popchnąłeś mnie do tego, na czym Ci zależało, za wszystko wielkie Dzięki!
Użytkownik
Jezu, dziękuję Ci, że dzisiaj wreszcie udało mi się powiedzieć moim rodzicom, że wstępuję do Karmelu i że mimo ich reakcji mam pokój w sercu i czuję wolność... <3
Gość
Dziękuję za czas odkrywania prawdy, tej trudnej, ale i wyzwalającej.
Dziękuję Panie, że udało się naprawić skuter, że pomogłeś mi przez ludzi i zdążyłam zrobić przegląd na czas
Dziękuję Ci Boże, za to, że jednak nam się silnik w samochodzie nie zatarł i udało mi się bezpiecznie wrócić z Krakowa do Kęt... Dziękuję Ci za to, ze odezwała się w końcu do mnie siostra i za to, że poznałam rodzinę od strony taty
Dziękuje Panie Jezu za Mszę św. odpustową i za to, że przywołałeś mnie tam, mimo tego, że mi nie chciało się iść do 2-go kościoła tak daleko, to Tobie się udało... zrozumiałam. Dziękuję, że mimo tego, że chciałam wmieszać się w tłum idący w procesji za Tobą w Najświętszym Sakramencie, nie udało mi się i szłam 1-wsza za Tobą- w Hostii Świętej, nie oglądając się za siebie, ale wpatrując się w Ciebie. Dziękuję Umiłowany!
Dziękuję za spotkanie z innymi Oazami i wspólnotami na Powakacyjnym Zjeździe w Żywcu <3 za wspólną eucharystię, rozmowy z siostrami (elżbietanki są super! ) i mi wcale długie kazanie P. Gregera nie przeszkadzało, było piękne o miłosierdziu Bożym <3 i obraz Miłosiernego w centralnym miejscu... <3 DZIĘKUJĘ
prosze o modlitwę za nasze wspólnoty
Panie, dziękuję za wczorajszą Mszę św. z modl.o uzdrowienie, za to, co dokonałeś, za tak liczne uzdrowienia... Chwała Tobie Jezu w Najświętszym Sakramencie!
Dziękuję Panie za 35 rocznicę ślubu rodziców, za Twoje błogosławieństwo, za dzisiejszą Mszę św. i prezent od księdza dla nich
Gość
Za Twoje miłosierne Serce, dziękuję Jezu