Gość
Panie, dziêkujê za odwagê i pomys³y, które pojawiaj± siê w mojej g³owie i raczej nie s± to ,,moje" pomys³y Za wszystkie dobre natchnienia i sytuacje, które umacniaj± mnie w drodze.
Jest mi w chwili obecnej strasznie ciê¿ko, a sytuacja wygl±da, jak wygl±da, jednak chcia³abym Ci, Panie, podziêkowaæ za NIEGO. Dziêkujê Ci, ¿e da³e¶ nam siê poznaæ, otworzyæ siê przed sob±. Dziêkujê Ci za wszystko Panie, za NIEGO, za JEGO duszê i ca³e to wewnêtrzne piêkno. Dziêkujê Ci za to, jakim jest cz³owiekiem. Uwielbiam Ciê, Panie Jezu, w ca³ej historii JEGO ¿ycia. Dziêkujê.
Gość
Dziêkuje za nowe do¶wiadczenia, za to, ¿e dajesz mi szansê sprawdzenia siê w nowych sytuacjach, za mo¿liwo¶ci, jakie stwarzasz.
Gość
Dziêkujê, za to, ¿e ogarniasz moje ¿ycie w tych miejscach, na które nie zawsze mam wp³yw... I za to, czego nie dostrzegam, a jest dowodem Twojego dzia³ania.
Dziêkujê Panie za to, co mam dziêki Twej ³asce: za dom, rodzinê, pracê, wspólnotê...Dziêki!
Gość
Za dzisiejsze spotkanie )
Dziêkujê Tobie Panie za rekolekcje Lectio Divina, za ³askê rozmawiania z Tob±, za ³askê bycia z Tob± twarz± w twarz, za ten czas b³ogos³awiony, za to, czego tam we mnie dokona³e¶, za naukê jak byæ Twoim uczniem, za powo³anie! Za czas kontemplacji
Gość
Dziêkujê za to, ¿e mogê byæ, ¿e naprawiasz to, co by³o zepsute.
Gość
dziêkujê ci Bo¿e za wszystko za dzi¶ ze pomog³e¶ mi i mojej dziewczyn± gdy by³o bardzo zle gdy chcia³a sobie odebraæ ¿ycie gdy powiedzia³em s³owo Bo¿e zaczo³a odbiegaæ od tej my¶li nie wiem jak móg³bym ci to Bo¿e wynagrodziæ bede sie za ni± modli³ i postaram sie byæ lepszy i bêdê ja nak³ania³ by posz³a zemn± do ko¶cio³a i prosze cie tyko o jedno daj jej zdrowie i wiarê
Gość
Dziêkujê za wszystkie ³aski!
Gość
Dziêkujê za te dobre newsy i za to, ¿e ogarniasz moje nieogarniête ¿ycie!
Gość
Dobry wieczor, jestem tu nowa... chcialabym podziekowac Bogu za fantastycznego, chcociaz niepelnosprawnego fizycznie-meza, piekne, madre i dobre dziieci, za znalezienie dobrej pracy w ciagu 2 tygodni... za piekny dom, nowe hobby, dobrych sasiadow, zdrowie dla mamy ... i moze poprosic o pomoc w ulozeniu zycia moich siostrzencow i siostrzenic....
dobranoc:-)
Joanna
Jak tu nie cieszyæ siê ¿yciem,
skoro Pan Jezus daje mi wszystko, czego tylko potrzebujê,
Anio³ Stró¿ zawsze mnie chroni i pomaga mi na ka¿dym kroku,
Matka Bo¿a wspiera mnie i gor±co modli siê za mnie,
moi ¶wiêci Patronowie wstawiaj± siê za mn± u Pana,
a moja droga Przyjació³ka -b³.s.Antonina- pociesza mnie, rozwiewaj±c wszystkie moje k³opoty swoim ³agodnym spojrzeniem i dobroci±.. dodaj±c Bo¿ej si³y i odwagi do kolejnej walki...
Za to wszystko ogromne CHWA£A PANU!
Gość
Bo¿e, dziêkujê, ¿e mnie wyci±gn±³e¶ z dna. Teraz zmêczona, stêskniona wtulam siê w Twoje Serce.
Gość
Dziêkujê za tê chwilê odpoczynku i za dar kanonizacji Jana XXIII i Jana Paw³a II.