Gość
Dziêkujê Ci za wszystkie dobre natchnienia, szczególnie za te najbardziej szalone i ¿e dajesz mi si³ê do realizacji ró¿nym przedsiêwziêæ
Dziêkujê Panie za wspania³± rodzinn± Wigiliê i za to,¿e dziêki Twej ³asce nauczy³am siê graæ na gitarze i mog³am przygrywaæ do kolêd
Dziêki Ci,za ca³y ten rok. Za te chwile rado¶ci,ale i te chwile smutku i niepowodzeñ. Za znalezienie,a w³a¶ciwie za podarowanie mi pracy. Za to,¿e jeste¶.
Gość
Dziêkujê za jeden z najpiêkniejszych roków mojego ¿ycia!
No w³a¶nie, dziêkujê Panie za ten rok, który mija, za wszelkie ³aski w nim otrzymane, za to, czego mnie w nim nauczy³e¶.
Gość
Dziêki Ci za obietnicê, któr± spe³niasz ka¿dego dnia, a któr± szczególnie przypomnia³e¶ mi dzisiaj
Użytkownik
Dziêkujê Ci za to, ¿e zawsze mnie wys³uchujesz, ale nie zawsze spe³niasz to, o co Ciê proszê... za to, ¿e codziennie stawiasz na mojej drodze trudno¶ci, dziêki którym wiem, ¿e to Ty mnie prowadzisz, a nie ja stawiam na swoim d±¿±c za wszelk± cenê do ³atwego ¿ycia... dziêkujê za to, ¿e choæ po ludzku wszystko mi siê wali, Ty dajesz mi pokój serca... dziêkujê za Twoj± wierno¶æ i proszê, udziel jej chocia¿ trochê i mnie...
dziêkujê Panie, za to ¿e masz do takiej paskudy cierpliwo¶æ i podnosisz po raz kolejny z b³ota i z mi³o¶ci± przygarniasz, dziêkujê za Twoje s³owa.
Dziêkujê Panie za wczorajsz± rozmowê z ks.proboszczem i za Mszê ¶w.z modl.o uzdrowienie, za to,¿e zechcia³e¶ siê nami pos³u¿yæ... Dziêkujê, ¿e podczas pos³ugi, mog³am dotkn±æ Ciebie w Monstrancji!
Gość
Dziêkujê ze kolejn± zaliczon± sesjê
dziêkujê Ci Panie za dzisiejsz± Eucharystiê i sakramenty oraz za przemianê i ³zy
Gość
Dziêkujê za dar wspólnoty, którego mogê do¶wiadczaæ, za Twoje prowadzenie tego dzie³a i wszystko, co siê z tym wi±¿e. I za niesamowity dar przyja¼ni.
Gość
Dziêkujê za wczorajsz± rozmowê za tê piêkn± relacjê przyja¼ni, za dar ubieg³otygodniowych nabo¿eñstw... A tak¿e za to, co trudne.
Dziêkujê Ci Panie za tê szalon± sobotni± spowied¼. I za wytrwa³± pos³ugê ks. E. w konfesjonale. Dziêkujê Ci Panie!
"Wierzyæ - to znaczy nawet siê nie pytaæ,
jak d³ugo jeszcze mamy i¶æ po ciemku."
ks. Jan Twardowski
Gość
Dziêkujê Panie za te szalone ostatnie dni! za nowych znajomych z forum i bloga oraz fb, za czterogodzinn± rozmowê z Terestynk±, za poznanie Siostrzyczki, Poni i Rozwa¿aj±cej. i za maila od Domi! Dziêkujê Ci, Panie
Gość
za to, ¿e pozwalasz odkrywaæ mi nie tylko, co znaczy mieæ przyjaciela, ale co znaczy samemu byæ przyjacielem. Dziêkujê Ci, Panie!
Gość
Za dzisiejszy 'wieczór chwa³y'. Dziêkujê Ci Panie