Gość
Dziękuję Ci za wszystkie dobre natchnienia, szczególnie za te najbardziej szalone i że dajesz mi siłę do realizacji różnym przedsięwzięć
Dziękuję Panie za wspaniałą rodzinną Wigilię i za to,że dzięki Twej łasce nauczyłam się grać na gitarze i mogłam przygrywać do kolęd
Dzięki Ci,za cały ten rok. Za te chwile radości,ale i te chwile smutku i niepowodzeń. Za znalezienie,a właściwie za podarowanie mi pracy. Za to,że jesteś.
Gość
Dziękuję za jeden z najpiękniejszych roków mojego życia!
No właśnie, dziękuję Panie za ten rok, który mija, za wszelkie łaski w nim otrzymane, za to, czego mnie w nim nauczyłeś.
Gość
Dzięki Ci za obietnicę, którą spełniasz każdego dnia, a którą szczególnie przypomniałeś mi dzisiaj
Użytkownik
Dziękuję Ci za to, że zawsze mnie wysłuchujesz, ale nie zawsze spełniasz to, o co Cię proszę... za to, że codziennie stawiasz na mojej drodze trudności, dzięki którym wiem, że to Ty mnie prowadzisz, a nie ja stawiam na swoim dążąc za wszelką cenę do łatwego życia... dziękuję za to, że choć po ludzku wszystko mi się wali, Ty dajesz mi pokój serca... dziękuję za Twoją wierność i proszę, udziel jej chociaż trochę i mnie...
dziękuję Panie, za to że masz do takiej paskudy cierpliwość i podnosisz po raz kolejny z błota i z miłością przygarniasz, dziękuję za Twoje słowa.
Dziękuję Panie za wczorajszą rozmowę z ks.proboszczem i za Mszę św.z modl.o uzdrowienie, za to,że zechciałeś się nami posłużyć... Dziękuję, że podczas posługi, mogłam dotknąć Ciebie w Monstrancji!
Gość
Dziękuję ze kolejną zaliczoną sesję
Gość
Dziękuję za dar wspólnoty, którego mogę doświadczać, za Twoje prowadzenie tego dzieła i wszystko, co się z tym wiąże. I za niesamowity dar przyjaźni.
Gość
Dziękuję za wczorajszą rozmowę za tę piękną relację przyjaźni, za dar ubiegłotygodniowych nabożeństw... A także za to, co trudne.
Dziękuję Ci Panie za tę szaloną sobotnią spowiedź. I za wytrwałą posługę ks. E. w konfesjonale. Dziękuję Ci Panie!
"Wierzyć - to znaczy nawet się nie pytać,
jak długo jeszcze mamy iść po ciemku."
ks. Jan Twardowski
Gość
Dziękuję Panie za te szalone ostatnie dni! za nowych znajomych z forum i bloga oraz fb, za czterogodzinną rozmowę z Terestynką, za poznanie Siostrzyczki, Poni i Rozważającej. i za maila od Domi! Dziękuję Ci, Panie
Gość
za to, że pozwalasz odkrywać mi nie tylko, co znaczy mieć przyjaciela, ale co znaczy samemu być przyjacielem. Dziękuję Ci, Panie!
Gość
Za dzisiejszy 'wieczór chwały'. Dziękuję Ci Panie