Gość
Panie, dziękuję za odwagę i pomysły, które pojawiają się w mojej głowie i raczej nie są to ,,moje" pomysły Za wszystkie dobre natchnienia i sytuacje, które umacniają mnie w drodze.
Jest mi w chwili obecnej strasznie ciężko, a sytuacja wygląda, jak wygląda, jednak chciałabym Ci, Panie, podziękować za NIEGO. Dziękuję Ci, że dałeś nam się poznać, otworzyć się przed sobą. Dziękuję Ci za wszystko Panie, za NIEGO, za JEGO duszę i całe to wewnętrzne piękno. Dziękuję Ci za to, jakim jest człowiekiem. Uwielbiam Cię, Panie Jezu, w całej historii JEGO życia. Dziękuję.
Gość
Dziękuje za nowe doświadczenia, za to, że dajesz mi szansę sprawdzenia się w nowych sytuacjach, za możliwości, jakie stwarzasz.
Gość
Dziękuję, za to, że ogarniasz moje życie w tych miejscach, na które nie zawsze mam wpływ... I za to, czego nie dostrzegam, a jest dowodem Twojego działania.
Dziękuję Panie za to, co mam dzięki Twej łasce: za dom, rodzinę, pracę, wspólnotę...Dzięki!
Gość
Za dzisiejsze spotkanie )
Dziękuję Tobie Panie za rekolekcje Lectio Divina, za łaskę rozmawiania z Tobą, za łaskę bycia z Tobą twarzą w twarz, za ten czas błogosławiony, za to, czego tam we mnie dokonałeś, za naukę jak być Twoim uczniem, za powołanie! Za czas kontemplacji
Gość
Dziękuję za to, że mogę być, że naprawiasz to, co było zepsute.
Gość
dziękuję ci Boże za wszystko za dziś ze pomogłeś mi i mojej dziewczyną gdy było bardzo zle gdy chciała sobie odebrać życie gdy powiedziałem słowo Boże zaczoła odbiegać od tej myśli nie wiem jak mógłbym ci to Boże wynagrodzić bede sie za nią modlił i postaram sie być lepszy i będę ja nakłaniał by poszła zemną do kościoła i prosze cie tyko o jedno daj jej zdrowie i wiarę
Gość
Dziękuję za wszystkie łaski!
Gość
Dziękuję za te dobre newsy i za to, że ogarniasz moje nieogarnięte życie!
Gość
Dobry wieczor, jestem tu nowa... chcialabym podziekowac Bogu za fantastycznego, chcociaz niepelnosprawnego fizycznie-meza, piekne, madre i dobre dziieci, za znalezienie dobrej pracy w ciagu 2 tygodni... za piekny dom, nowe hobby, dobrych sasiadow, zdrowie dla mamy ... i moze poprosic o pomoc w ulozeniu zycia moich siostrzencow i siostrzenic....
dobranoc:-)
Joanna
Jak tu nie cieszyć się życiem,
skoro Pan Jezus daje mi wszystko, czego tylko potrzebuję,
Anioł Stróż zawsze mnie chroni i pomaga mi na każdym kroku,
Matka Boża wspiera mnie i gorąco modli się za mnie,
moi święci Patronowie wstawiają się za mną u Pana,
a moja droga Przyjaciółka -bł.s.Antonina- pociesza mnie, rozwiewając wszystkie moje kłopoty swoim łagodnym spojrzeniem i dobrocią.. dodając Bożej siły i odwagi do kolejnej walki...
Za to wszystko ogromne CHWAŁA PANU!
Gość
Boże, dziękuję, że mnie wyciągnąłeś z dna. Teraz zmęczona, stęskniona wtulam się w Twoje Serce.
Gość
Dziękuję za tę chwilę odpoczynku i za dar kanonizacji Jana XXIII i Jana Pawła II.