Ja będę we Wrocławiu, planów nie mam... jestem prawie co tydzień
A tak na poważnie... Pytanie, kto by chciał zrobić spotkanie ? Kto by chciał przyjechać ??
Ostatnio edytowany przez Me@ (2013-02-26 21:43:52)
Użytkownik
ja obecnie we Wrocławiu mieszkam, więc jestem praktycznie cały czas poza wyjazdowymi weekendami na jakieś akcje co do ogólnego furtowego spotkania, to bardzo wiele jak dla mnie zależy od miejsca i terminu... ogólnie byłabym chętna ale obawiam się, że będzie to trudne... szczególnie, że właśnie tak, jak ktoś już pisał, od tak dawna próbujemy zorganizować spotkanie na Lednicy i bezskutecznie... może jednak po prostu zostaniemy przy tej koncepcji?? kiedyś w końcu musi się udać - dlaczego nie akurat w tym roku?
siostrzyczka, my się spotkamy !
A jakiej części Wrocławia mieszkasz ? Jakaś pobożna kawa musi być
Gość
Jeżeli miałoby takie spotkanie być to ja chętnie bym się wybrała, rola tylko tego gdzie i czy znaleźli by się chętni ;-) A może właśnie zamiast czekać na Lednicę można się spotkać wcześniej
Użytkownik
Me@, ja mieszkam na Kowalach, nie wiem na ile znasz Wrocław, to są takie bardzo obrzeża ale większość czasu i tak spędzam gdzieś w centrum, więc to bez większej różnicy
czekam na propozycje
(możesz usunąć sobie wiadomości ze skrzynki, bo nie da ci się nic wysłać na pw
)
Do Ciebie chyba tram. 6 jeździ ?
No ja niestety okupuje śródmieście i centrum Ale ...
Może by zrobić wątek, kto gdzie, kiedy będzie ? I jeżeli komuś pasuje to wtedy na pw. i się spotkać
Tak, trzeba założyć nowy wątek co do spotkań, bo to już inny temat się utworzył.
ja szybko się zwinęłam z Barki tu jestem już jakiś czas, o widzę koleżanki też z Wrocka ja mieszkam przy Kromera to trasa 6 na Kowale
Ostatnio edytowany przez weraikon (2013-03-02 23:28:14)
Jakby co to zapraszam całą ekipę Furty do siebie... Mieszkam sama, a 2 min ode mnie są sisotry pallotynki, myślę, że udało by się z nimi coś zorganizować...:)Piszę serio
Utworzyłam nowy wątek co do spotkań, zapraszam