s. Maksymilla
A więc postanowiliśmy odnowić naszą wzajemną modlitwę za siebie. Ale dla przypomnienia trochę na ten temat.
Na czym polega "Cichy przyjaciel"?
Z osób chętnych, które wcześniej zgłoszą się w tym wątku będziemy robić losowanie. Następnie rozsyłamy na PW informacje za kogo modli się przez dany tydzień zadeklarowana osoba. Oczywiście nie podajemy nicku/imienia osoby, za którą się modliliśmy dopóki nie minie obowiązujący tydzień.
Do kiedy można się zgłaszać?
Reaktywujemy wątek, więc musimy reaktywować i zgłoszenia. Można je wysyłać w tym wątku lub do terestynkaa na PW.
Oczywiście, jeżeli ktoś się zdecyduje w późniejszym terminie to też może wziąć w tym udział Tylko trzeba dać znać
Kiedy losowanie?
Losowanie będzie się odbywało w każdą sobotę, każdego tygodnia miesiąca. W ewentualnych wypadkach może to być dzień szybciej/później
Czy mogę się z tego wycofać?
Jasne, że tak! Jeżeli stwierdzisz, że nie masz odpowiedniej ilości czasu lub z innych powodów musisz zrezygnować to nie ma problemu! Proszę tylko o zgłoszenie się do terestynkaa, aby mogła wykreślić Cię z listy
A więc... Zaczynamy Czekam na zgłoszenia, lista się stworzy i będziemy działać
P.S. Mam nadzieję, że opis chociaż trochę przybliża wizję tej modlitwy Jeżeli nie to pytania proszę kierować do terestynkaa lub oczywiście do moderatorów
Ostatnio edytowany przez sanderka1000 (2010-11-10 21:48:53)
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
s. Maksymilla
Lista jak na dzień dzisiejszy to:
1. Marzenak
2. Chiara
3. dzidziuś
4. sanderka1000 - czyli ja
Przyjaciele rozesłani dziś, więc życzę owocnych modlitw
Gość
Ja modliłam się za
Pocieszona
Gość
ja modliłam się za: Wrocławianka
Gość
modliłam się za: KwiatRóży
Gość
Modliłam się za: zakrystianka.
Gość
ja za : Siasia
Gość
za: _ziuta
Gość
A ja za Mysza
Gość
ja za kaskaa
Ostatnio edytowany przez aneta89 (2010-12-04 20:48:10)
Gość
a ja za: Mistic87
z powodu wstąpienia w najbliższych dniach do zakonu chciałam się prosić o wypisanie mnie z listy
Ostatnio edytowany przez BeataW (2010-12-05 13:55:04)
s. Maksymilla
Ja modliłam się za Tereska
Gość
modliłam się za maden
Gość
A ja za dareczka1113
Gość
Pamiętałam o Kasia_L