s. Maksymilla
A wiêc postanowili¶my odnowiæ nasz± wzajemn± modlitwê za siebie. Ale dla przypomnienia trochê na ten temat.
Na czym polega "Cichy przyjaciel"?
Z osób chêtnych, które wcze¶niej zg³osz± siê w tym w±tku bêdziemy robiæ losowanie. Nastêpnie rozsy³amy na PW informacje za kogo modli siê przez dany tydzieñ zadeklarowana osoba. Oczywi¶cie nie podajemy nicku/imienia osoby, za któr± siê modlili¶my dopóki nie minie obowi±zuj±cy tydzieñ.
Do kiedy mo¿na siê zg³aszaæ?
Reaktywujemy w±tek, wiêc musimy reaktywowaæ i zg³oszenia. Mo¿na je wysy³aæ w tym w±tku lub do terestynkaa na PW.
Oczywi¶cie, je¿eli kto¶ siê zdecyduje w pó¼niejszym terminie to te¿ mo¿e wzi±æ w tym udzia³ Tylko trzeba daæ znaæ
Kiedy losowanie?
Losowanie bêdzie siê odbywa³o w ka¿d± sobotê, ka¿dego tygodnia miesi±ca. W ewentualnych wypadkach mo¿e to byæ dzieñ szybciej/pó¼niej
Czy mogê siê z tego wycofaæ?
Jasne, ¿e tak! Je¿eli stwierdzisz, ¿e nie masz odpowiedniej ilo¶ci czasu lub z innych powodów musisz zrezygnowaæ to nie ma problemu! Proszê tylko o zg³oszenie siê do terestynkaa, aby mog³a wykre¶liæ Ciê z listy
A wiêc... Zaczynamy Czekam na zg³oszenia, lista siê stworzy i bêdziemy dzia³aæ
P.S. Mam nadziejê, ¿e opis chocia¿ trochê przybli¿a wizjê tej modlitwy Je¿eli nie to pytania proszê kierowaæ do terestynkaa lub oczywi¶cie do moderatorów
Ostatnio edytowany przez sanderka1000 (2010-11-10 21:48:53)
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
s. Maksymilla
Lista jak na dzieñ dzisiejszy to:
1. Marzenak
2. Chiara
3. dzidziu¶
4. sanderka1000 - czyli ja
Przyjaciele rozes³ani dzi¶, wiêc ¿yczê owocnych modlitw
Gość
Ja modli³am siê za
Pocieszona
Gość
ja modli³am siê za: Wroc³awianka
Gość
modli³am siê za: KwiatRó¿y
Gość
Modli³am siê za: zakrystianka.
Gość
ja za : Siasia
Gość
za: _ziuta
Gość
A ja za Mysza
Gość
ja za kaskaa
Ostatnio edytowany przez aneta89 (2010-12-04 20:48:10)
Gość
a ja za: Mistic87
z powodu wst±pienia w najbli¿szych dniach do zakonu chcia³am siê prosiæ o wypisanie mnie z listy
Ostatnio edytowany przez BeataW (2010-12-05 13:55:04)
s. Maksymilla
Ja modli³am siê za Tereska
Gość
modli³am siê za maden
Gość
A ja za dareczka1113
Gość
Pamiêta³am o Kasia_L