Za Króla! Za Ojczyznê! Za ile?
Cieszê siê, ¿e mogê do Was do³±czyæ.
"Czyta³am Was" ;-) ju¿ dawno, dawno temu, jednak link do forum gdzie¶ zagin±³, ja nie mog³am sobie przypomnieæ "jak to lecia³o"... dzi¶ szukam propozycji rekolekcji dla siebie i ... MAM WAS ! :-) Kto¶ tam na górze, na chmurze dzia³a.
Jeszcze raz powtarzam - cieszê siê, ¿e siê tutaj zarejestrowa³am, mam nadziejê na na wiele mi³ych znajomo¶ci (chocia¿ ja to bardziej z tych czytaj±cych ni¿ pisz±cych) i poszerzenie wiadomo¶ci o wierze.
Gość
Witam:) Czuj siê jak u siebie:) Mam nadziejê ¿e powolutku siê bêdziesz "wkrêcaæ" nie tylko czytaj±c ale równie¿ dziel±c siê swoimi do¶wiadczeniami i przemy¶leniami
Gość
Witaj, mi³o ¿e jeste¶ z nami. Ciesze siê ¿e Ciê mogê poznaæ
Do napsania)
Gość
Alleluja!
Witamy na forum Wspaniale, ¿e pojawia siê kolejna duszyczka
Wierna Mi³o¶ci
Witaj Hebronka. Chrystus Zmartwychwsta³!
Gość
witam Ciê serdecznie i rado¶nie !
zachêcam do napisania czego¶ o sobie.
a tak swoj± drog±- dawno nie zagl±da³am na Furtê (choæ dla mnie nawet jeden dzieñ bez Was to wieczno¶æ) wiêc witam ponownie:D
Gość
Witaj Hebronko dobrze, ¿e jeste¶ z nami
s. Maksymilla
Witaj Owocnego u¿ytkowania ¿yczê!
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
Witaj! Mi³o, ¿e jeste¶
dzidziu¶ napisał:
zachêcam do napisania czego¶ o sobie.
Pozdrawiam
Edyta
Nie pisa³am, poniewa¿ mnie nie by³o w tym kraju ;-) By³am na beatyfikacji, podzieli³am siê ju¿ tym z Wami - o, link do tematu: http://www.naszepowolanie.pun.pl/viewtopic.php?id=578, zapraszam :-)
17 lat, mieszkanka kujawsko-pomorskiego.
W "ko¶cielne klimaty" wci±gniêta przez ca³kowity przypadek (czy¿by ? :x), mimo, ¿e zawsze ten Bóg jako¶ siê przewija³, poniewa¿ rodzina jest wierz±ca. Od 3 lat staram siê ¶wiadomie prze¿ywaæ moj± wiarê. Raz udaje mi siê to lepiej a raz gorzej.
Jestem osob± ciekaw± ¶wiata i ludzi. Mam trudny charakter.
Pomagam ludziom przez swoj± wolontariack± pracê.
To na tyle chyba, co ?
Gość
pamietaj ¿e nie ma przypatków na ¶wiecie oprócz tych w gramatyce. Bóg tak chcia³ i Bóg tak robi. Nie tylko ty jestê ciekaw± ¶wiata, wiêc mamy o czum rozmawic . A z charakterem sobie poradzimy kochana Hebronko. Wolontariat? A wczym sie udzielasz?
Czyta³am udowne prze¿ycie...
Wolontariuszka w Domu Pomocy Spo³ecznej. Chodzê do dwóch pañ. Czytamy prasê, rozmawiamy, chodzimy na spacery ... bo najwazniejsze jest to, ¿e mam zdrowe rêce i nogi, którymi mogê zrobiæ co¶ dobrego dla innych !
Gość
A masz czas na czytanie ksi±¿ek i s³uchanie muzyki?
Wiadomo !
Lubiê mieæ okre¶lon± opiniê na dany temat. Taki swój ¶wiatopogl±d. Niestety, co do muzyki - nie mam jednego okreslonego zespo³u, za którym przepadam, ba! Nie mam nawet okre¶lonego gatunku muzyki. Ca³y czas szukam. Reggae, (punk) rock, muzyka chrze¶cijañska - wiem, ¿e du¿o siê w tym zawiera, ale to tak najogólniej.
Ksi±¿ki - oczywi¶cie, zawsze i wszêdzie. I, jakkolwiek to tutaj zabrzmi - uwa¿am siê raczej za oczytan± osobê.
Oprócz tego konie, kajaki, fotografowanie i fotoblogowanie.
Gość
Chêtnie zobaczê Twój fotoblog
Umiesz je¼dzisz na koniach?
Jakie gatunki czytasz najchêtniej? I co przeczyta³a¶ ostatnio?
Ostatnio edytowany przez BlueEyed Lady (2011-05-06 11:37:29)
Ostatnio przeczyta³am Zakonnicê Diderota i Boga zwierz±t... nie pamiêtam, czyjego autorstwa. O, i jeszcze Tawerna przy Klonowej Sharon Owens, je¿eli co¶ to komu¶ mówi Teraz zabieram siê za Potop Czytam religijne, obyczajowe.
Moderator!
Witaj Hebronka
Ty by³a¶ na rekolekcjach u siostr El¿bietanek prowincji Norweskiej w Barcinie (czy jako¶ tak;-) ?
Nie, nie by³am - by³am tylko nimi zainteresowana - Barcin jest stosunkowo blisko miejscowo¶ci, w której mieszkam
Moderator!
aha- ja te¿ by³am zainteresowana bo znam siê z dwiema Siostrami stamt±d- ale mam baaaaaardzoooo daleko i nic z tego nie wysz³o