Za Króla! Za Ojczyznę! Za ile?
Cieszę się, że mogę do Was dołączyć.
"Czytałam Was" ;-) już dawno, dawno temu, jednak link do forum gdzieś zaginął, ja nie mogłam sobie przypomnieć "jak to leciało"... dziś szukam propozycji rekolekcji dla siebie i ... MAM WAS ! :-) Ktoś tam na górze, na chmurze działa.
Jeszcze raz powtarzam - cieszę się, że się tutaj zarejestrowałam, mam nadzieję na na wiele miłych znajomości (chociaż ja to bardziej z tych czytających niż piszących) i poszerzenie wiadomości o wierze.
Gość
Witam:) Czuj się jak u siebie:) Mam nadzieję że powolutku się będziesz "wkręcać" nie tylko czytając ale również dzieląc się swoimi doświadczeniami i przemyśleniami
Gość
Witaj, miło że jesteś z nami. Ciesze się że Cię mogę poznać
Do napsania)
Gość
Alleluja!
Witamy na forum Wspaniale, że pojawia się kolejna duszyczka
Wierna Miłości
Witaj Hebronka. Chrystus Zmartwychwstał!
Gość
witam Cię serdecznie i radośnie !
zachęcam do napisania czegoś o sobie.
a tak swoją drogą- dawno nie zaglądałam na Furtę (choć dla mnie nawet jeden dzień bez Was to wieczność) więc witam ponownie:D
Gość
Witaj Hebronko dobrze, że jesteś z nami
s. Maksymilla
Witaj Owocnego użytkowania życzę!
Bo On jest dobry, bardzo dobry...
Gość
Witaj! Miło, że jesteś
dzidziuś napisał:
zachęcam do napisania czegoś o sobie.
Pozdrawiam
Edyta
Nie pisałam, ponieważ mnie nie było w tym kraju ;-) Byłam na beatyfikacji, podzieliłam się już tym z Wami - o, link do tematu: http://www.naszepowolanie.pun.pl/viewtopic.php?id=578, zapraszam :-)
17 lat, mieszkanka kujawsko-pomorskiego.
W "kościelne klimaty" wciągnięta przez całkowity przypadek (czyżby ? :x), mimo, że zawsze ten Bóg jakoś się przewijał, ponieważ rodzina jest wierząca. Od 3 lat staram się świadomie przeżywać moją wiarę. Raz udaje mi się to lepiej a raz gorzej.
Jestem osobą ciekawą świata i ludzi. Mam trudny charakter.
Pomagam ludziom przez swoją wolontariacką pracę.
To na tyle chyba, co ?
Gość
pamietaj że nie ma przypatków na świecie oprócz tych w gramatyce. Bóg tak chciał i Bóg tak robi. Nie tylko ty jestę ciekawą świata, więc mamy o czum rozmawic . A z charakterem sobie poradzimy kochana Hebronko. Wolontariat? A wczym sie udzielasz?
Czytałam udowne przeżycie...
Wolontariuszka w Domu Pomocy Społecznej. Chodzę do dwóch pań. Czytamy prasę, rozmawiamy, chodzimy na spacery ... bo najwazniejsze jest to, że mam zdrowe ręce i nogi, którymi mogę zrobić coś dobrego dla innych !
Gość
A masz czas na czytanie książek i słuchanie muzyki?
Wiadomo !
Lubię mieć określoną opinię na dany temat. Taki swój światopogląd. Niestety, co do muzyki - nie mam jednego okreslonego zespołu, za którym przepadam, ba! Nie mam nawet określonego gatunku muzyki. Cały czas szukam. Reggae, (punk) rock, muzyka chrześcijańska - wiem, że dużo się w tym zawiera, ale to tak najogólniej.
Książki - oczywiście, zawsze i wszędzie. I, jakkolwiek to tutaj zabrzmi - uważam się raczej za oczytaną osobę.
Oprócz tego konie, kajaki, fotografowanie i fotoblogowanie.
Gość
Chętnie zobaczę Twój fotoblog
Umiesz jeździsz na koniach?
Jakie gatunki czytasz najchętniej? I co przeczytałaś ostatnio?
Ostatnio edytowany przez BlueEyed Lady (2011-05-06 11:37:29)
Ostatnio przeczytałam Zakonnicę Diderota i Boga zwierząt... nie pamiętam, czyjego autorstwa. O, i jeszcze Tawerna przy Klonowej Sharon Owens, jeżeli coś to komuś mówi Teraz zabieram się za Potop Czytam religijne, obyczajowe.
Moderator!
Witaj Hebronka
Ty byłaś na rekolekcjach u siostr Elżbietanek prowincji Norweskiej w Barcinie (czy jakoś tak;-) ?
Nie, nie byłam - byłam tylko nimi zainteresowana - Barcin jest stosunkowo blisko miejscowości, w której mieszkam
Moderator!
aha- ja też byłam zainteresowana bo znam się z dwiema Siostrami stamtąd- ale mam baaaaaardzoooo daleko i nic z tego nie wyszło