Gość
dziekuje ze byliscie...
Gość
Hmmm.... dlaczego "byliście"??
Gość
cóż... przyszło mi sie z wami pożegnać....nie wiem czy wszyscy wiedzą ale jutro:D zaczynam Nową Drogę z Panem w Nazarecie:D nie wiem czy kiedyś do was zajrzę ale może sie uda:D a teraz ide , do zobaczenia mam nadzieje będe sie za was modlić, ja też sie polecam waszym modlitwą
z Panem, niech was błogosławi:D Ewelina(odPasterza)
Gość
Gratulacje po raz kolejny... mamy nadzieję,że będziesz tu zaglądać i opowiadać o tajnikach swojego życia z Oblubieńcem Ze swojej strony możemy obiecać pamięć w modlitwie...trzymamy kciuki:D Szczęściara z Ciebie...ale wiem ile przeciwności napotkałaś po drodze,,, Z Bogiem!
Rowniez dziekuje odPasterza ze z bylas tu z nami. Zycze Ci aby ta droga przyniosla owoce, aby Bog zawsze prowadzil cie swymi sciezkami Bedziemy o Tobie pamietac
Pax+
Gość
No więc... Dużo Miłości na tej pięknej drodze życia
Niech Cię Pan Jezus prowadzi po swoich drogach
Gość
Życzę Ci, aby Twoje serce stawało się Nazaretem... Szczęścia na nowej drodze życia...
Użytkownik
spóźniłam się trochę na to pożegnanie... ale lepiej późno niż później... cieszę się że z nami byłaś Ewelinko... a na tej nowej drodze życzę ci byś potrafiła na nowo zachłysnąć się nieskończoną miłością Oblubieńca i każdego dnia po raz kolejny jeszce doskonalej uczyła się nią żyć ZPB+
Gość
Wytrwania w Twojej misji specjalnej Ci życzę...
Z Bogiem +
Moderator!
Bądź szczęśliwa z Oblubieńcem w Nazarecie otaczam Cię modlitwą
Z Panem Bogiem+
Gość
Chciałam się pożegna odchodzę z forum Barka i z tego też, było mi miło z wami byc, ale za bardzo się przejmowałam tym by dawac prawdę o tym jakie jest życie zakonne i ktoś to wykorzystał, pozdrawiam wszystkich, proszę o modlitwę + dam wam znac jak rozwiążą się moje sprawy.
Powodzenia na tej życiowej drodze i niech wszystko Ci sie pouklada zgodnie z wolą Bożą
Będziemy o Tobie pamiętać
Gość
trzymaj się nasza Tancereczko...
Gość
Dzięki,że byłąś... szkoda,że musimy się pożegnać ;(
Gość
Boża_tancerko, dzięki za wszystkie Twoje wypowiedzi na tym forum... Wiele mi dały Twoje słowa.
Niech Cię prowadzi Ten, który umiłował Cię od samego początku...
Moderator!
Z Panem Bogiem
Gość
Smutno mi
Moderator!
Promyczku głowa do góryyyy!!!
Gość
ja się żeganam z Wami na razie na pewien czas... Zobaczymy, co dalej szykuje mi Szefuńcio...
Dziękuję i przepraszam za wszystko...
z Panem Bogiem! +
Gość
szkoda . Trzymaj się!
z Panem!!!