Moderator!
ehh.. szkoda
pamiętam w modlitwie
z Panem Bogiem+
Gość
O nie...Siostra mnie opuszcza Szkoda... już ja się z tobą policzę
Będzie nam Ciebie brakowało...mam nadzieję,że do nie długo
Gość
Trzymaj się...
Użytkownik
szkoda że odchodzisz od nas... ale On wie co dla nas najlepsze...z Bogiem!
Gość
Żegnam się z Wami na nie wiem ile . Spróbuję się dostać na te forum z Brata kompa, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Mój komputerek odmawia posłuszeństwa i jedzie do szpitala, tzn. oddaje go do naprawy
. Myślę, że w ciągu 2 tyg. komputer będzie cały.
Proszę Szukającą Boga, jeśli to możliwe, żeby wykonała losowanie 13czerwca, bo w tym czasie będę na wycieczce szkolnej.
Pozdrawiam Was Kochane:*
Gość
No to czekamy aż wrócisz Bo na stałe na szczęście nie myślisz o tym
Gość
Żegnam się z wami... to decyzja nie podjęta pochopnie tylko zawdzięczam ją wniknięciu w głąb siebie...
Jakby co to możecie liczyć na moją modlitwę i pamięć. Jestem pod nr gg 402525
Z Bogiem!
Gość
No cóż Promyczku.. Życzę powodzenia Trzymaj się
I będę pamiętać w modlitwie
Gość
ja również Cię żegnam Promyczku ale jesli to ma być dla większej chwały Bożej to niech bedzie pozdrawiam
Gość
Promyczku, my też o Tobie pamiętamy!
Moderator!
Buziolek Promyś
pamiętam o Tobie
Gość
Przychodzę się pożegnać, ponieważ jutro wyjeżdżam do postulatu w Zgromadzeniu Matki Bożej Miłosiedzia. Trzymajcie się Pana mocno, pamiętam o Was w modlitwie i również o nią proszę.
Gość
Życzę wielu łask Bożych i świętości!
Pozdrawiam
Gość
Wytrwałości na nowej drodze i wielu potrzebnych łask
Z modlitewną pamięcią
Moderator!
Wzrastaj w Panu!
powodzenia na nowej drodzę
Gość
Niech Cię Pan błogosławi i strzeże na Twojej drodze
Życzę błogosławieństwa Bożego i wielu łask:-),z darem modlitwy
Gość
dziękuję Wam wszystkim...
Gość
Przepraszam za wszelkie moje zaniedbania, za to co nie zrobiłam, a powinnam. Nie daję już rady i chcę Wam o tym powiedzieć, bo już w praktyce wszystko jest. Nie udzielam się ostatnio tutaj na forum, ale zaglądam w ukryciu i patrzę, co się dzieje, bo w końcu jestem moderator. Jednak dłuższe przesiedzenie tutaj na dzień dzisiejszy nie wchodzi w grę. Nie chce mi się? Nie mam siły? Za dużo tego? Po prostu nie daję rady. Przepraszam Was bardzo. Chciałam powiedzieć, że jestem tutaj, ale w milczeniu, a czasem może coś mruknę pod nosem. Pozdrawiam i pamiętam w modlitwie, i sama o nią proszę.